Lipsa de cipuri va fi mai puțin gravă la sfârșitul anului 2022, spune CEO-ul AMD,

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Lipsa globală de cipuri a cauzat mari probleme producătorilor de piese de calculator, producătorilor de automobile și oricărui tip de companie între ele.
  • CEO-ul AMD, Lisa Su, și-a exprimat încrederea că volumele de aprovizionare de la sfârșitul anului 2022 vor arăta mai bine.
  • Creșterea preconizată a ofertei este atribuită fabricilor de așchii care se construiesc în prezent.

O mare parte din lume devine foarte agitată din cauza jetoanelor. U.S. și China sunt într-un război de fabricare a cipurilor, guvernele fac decrete publice cu privire la planurile lor de a combate penuria de cipuri, iar companiile investesc mai mult ca niciodată în consolidarea capacităților semiconductoarelor pentru a opri industrii întregi să se lupte între ele.

Vorbind la Conferința Cod, CEO-ul AMD, Lisa Su, a spus că începutul anului 2022 va fi dur, dar că nivelurile generale de aprovizionare ar trebui să fie mai bune până la sfârșitul aceluiași an, datorită muncii depuse de diferite companii pentru a combate penuria (prin CNBC).

„Ar putea dura, știți, 18 până la 24 de luni pentru a construi o nouă fabrică și, în unele cazuri, chiar mai mult decât atât”, a declarat Su, citând eforturile companiilor precum Intel care au lucrat la modalități de a combate cipurile. probleme de aprovizionare pe tot parcursul anului 2020 și 2021. Aceste eforturi necesită timp pentru a se dezvolta, așa cum vedem cu acordul de 20 de miliarde de dolari anunțat de mult timp, pe care Intel tocmai a început în sfârșit construcția fizică în Arizona.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Având în vedere acest tip de cronologie, Su și-a exprimat încrederea că lucrurile se vor îmbunătăți până la sfârșitul anului viitor. Ea a legat pandemia de creșterea cererii consumatorilor, care a exacerbat dificultățile de producție cauzate și de coronavirus, inclusiv închiderea liniilor de asamblare cheie în Malaezia și Vietnam.

Sfârșitul anului 2022 este încă departe pentru cei care nu pot cumpăra în prezent cele mai bune plăci grafice din cauza penuriei actuale, așa cum este pentru industria auto înfometată, care se ceartă în prezent cu producătorii de telefoane din cauza proviziilor de cipuri ale acestuia din urmă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here