Intervine: gândurile tale despre cea mai recentă actualizare a sistemului de operare Xbox One Insider

Ești membru al inelului Xbox Beta Insider? Ați descărcat cea mai recentă actualizare Xbox Insider? Dacă da, că includeți seria de a face solide, inclusiv modificări ale meniului Acasă și o nouă temă Light. Urmăriți videoclipul de mai sus pentru impresiile noastre practice.

Editorul Windows Central Xbox și membrul comunității Matt Brown i-au întrebat recent pe restul membrilor forumului nostru despre părerile lor despre actualizarea sistemului de operare Xbox.

Matt Brown 09-06-2017 14:41

Așadar, după câteva săptămâni de testare, 1710 versiuni de operare Xbox OS sunt disponibile acum la cele din inelul Beta al programului Xbox Insider. Au fost deja adăugate sau gamă destul de drăguță de funcții, așa că vă gândiți la actualizare până acum? Știu că la început a existat o controversă în jurul meniului Acasă, dar unele modificări par să fi făcut unele modificări mici, dar binevenite. (De asemenea, ce ești Alpha...

Răspuns

Adevărul să fie spus, nu dețin o consola Xbox One, așa că nu am nimic adăugat la această conversație. Cu toate acestea, am precomandat un Xbox One X Project Scorpio Limited Edition și abia aștept să experimenteze cu acesta și să nu se vândă versiuni de software.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ce spui, cititor Windows Central? Ați descărcat cea mai recentă versiune Xbox Insider? Dacă da, ce vă place (sau ce vă place)? Ce urăști? Și există vreun motiv pentru ca alții să nu îl descarce și să nu îl instaleze? Apăsați link-ul de mai jos și intervine pe forumuri.

De pe forumuri: Ce părere despre noua actualizare Xbox One până acum?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here