Chime in: Care este cea mai bună modalitate de a remedia un ecran spart de un telefon Windows?

Chiar dacă acordați o atenție sporită atunci când scoateți un dispozitiv mobil din buzunar, sunt momente când aproape că pierdeți aderența. Un eveniment rar se poate întâmpla atunci când recuperarea nu mai este posibilă, iar tu rămâi să te uiți la smartphone-ul în scădere de 500 USD. În timp ce tehnologiile de afișare și strat de protecție au avansat în ultimii ani, ecranul poate suporta doar atât de mult abuz înainte de a lăsa loc la fisuri.

Membrul comunității Mikepoint a vrut să afle dacă cineva a avut sugestii sau experiență cu un Lumia 640 sau cu repararea unui afișaj după ce o cădere a dus la un ecran crăpat, așa că a început un subiect de forum similar.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Mikepoint 14.08.2017 08:06

Bună, am nevoie de ajutor, nu de o prelegere. Coboram dintr-un camion și 640-ul meu a căzut cu fața în jos pe o bordură de ciment, a spart ecranul. Din fericire pentru mine, capacul ecranului l-a ținut împreună, doar crăpat și se întinde dintr-un colț. Micul glorios ******* încă funcționează, are nevoie doar de un ecran nou. Deci, iată întrebarea mea, unde și cât? Știm cu toții că l-am cumpărat ieftin, dar merită mult mai mult...

Răspuns

Din fericire, unul dintre fantasticii noștri moderatori voluntari, xandros9, a avut un Lumia 640 și a efectuat o reparație pe afișaj, aruncând un videoclip și câteva încurajare. Așa că Mikepoint a decis că acesta ar putea fi cursul de acțiune de luat. (Aici sperăm că va merge bine!)

Ați reparat un afișaj Lumia 640 sau un alt telefon Windows)? Alăturați-vă conversației pe forumul comunității noastre și împărtășiți lecțiile învățate.

De pe forumuri: Repararea unui ecran crăpat

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here