Sonerie: Care este cel mai bun telefon Android pentru conversii Lumia 950?

Acesta este punctul central al unei conversații pline de viață care are loc în forumurile noastre chiar acum, unde OnePlus 3T și OnePlus 5 par să atragă multă atenție.

Homar nemuritor 11-01-2017 10:25

Bine... Dau, uciderea muzicii groove și migrarea forțată la Spotify mi-a rupt spatele la asta. Am decis că, în loc să cumpăr un nou protector de ecran și o baterie (care a devenit oricum greu de găsit), este timpul să mă gândesc la migrarea la alt telefon, nu suport ghi-ul iPhone, mă conduce. nebun, nu pot explica de ce.... Doar ick. Așa că cred că după ce am văzut niște Microsoft...

Răspuns

De asemenea, nu putem să nu fim foarte interesați de noul Razer Phone; are o mulțime de caracteristici și specificații valoroase și este făcut de unul dintre producătorii noștri preferați de laptopuri pentru jocuri, ceea ce nu strica. (Citiți totul despre Razer Phone aici.)

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ce crezi? Ai trecut recent de la 950 sau 950 XL la Android? Dacă da, ce telefon ai ales și de ce? Dacă vă gândiți la un comutator, dar încă nu ați apăsat pe trăgaci, în ce direcție vă înclinați? Accesați linkul forumului de mai jos și spuneți comunității.

Cea mai bună alternativă Android la Lumia 950

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here