Intervine: Ce te entuziasmează cel mai mult la Xbox One X?

Jocuri 4K, înregistrare de jocuri 4K și media 4K alimentate de elemente interne 6TF și răcire avansată. Xbox One X arată cu siguranță bestial pe hârtie, iar entuziasmul din partea mulțimii hardcore atinge cu siguranță apogeul. Din toate punctele de vedere, se pare că Xbox One X va avea cele mai bune jocuri de consolă în viitorul apropiat.

Totuși, jocurile nu sunt totul, corect? Am dori să știm ce aspect al lui X te entuziasmează cel mai mult, indiferent dacă este un anumit joc, caracteristicile sale, designul său elegant sau nu numai.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Al Sacco 10-06-2017 07:37

Mulți dintre noi așteaptă cu nerăbdare Xbox One X de mult timp. Îmi amintesc când am început să auzim pentru prima dată numele „Proiectul Scorpion.„Ei bine, lumina de la capătul tunelului este acum la vedere, iar noul Xbox ar trebui să fie disponibil în aproape exact o lună. Ce aștepți cel mai mult? Răspunsul evident, cel puțin dacă aveți un televizor 4K, este acel spor suplimentar în rezoluție. Dar...

Răspuns

Pentru mine, jocurile 4K sunt în mod firesc elementul mare de bilet aici. Nu mi-am dat seama cât de mult va fi un salt până nu am jucat Assassin's Creed: Origins și Wolfenstein II în 4K cu HDR. Wolf II în special mi-a topit ochii, cu adevărat uluitor.

Accesați subiectul forumului de mai sus și spuneți-ne.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here