Sonerie: Ce părere ai despre consola Xbox One X „Project Scorpio Launch Edition”??

Noua consolă este de așteptat să fie livrată pe 7 noiembrie 2017, așa că este încă la o distanță bună. Cu toate acestea, dacă aveți Xbox One X cât mai curând posibil, trebuie să precomandați imediat. Livrările par a fi limitate, iar cererea pare mare, pe baza faptului că unii comercianți cu amănuntul, printre care și Amazon, s-au epuizat deja.

Un potențial dezavantaj al știrilor că precomenzile sunt live este că în acest moment puteți cumpăra doar consola Scorpio în ediție limitată. Cu alte cuvinte, Xbox One X „obișnuit” non-Scorpio nu este disponibil. Diferențele dintre cele două sunt pur estetice și par minore; ele constau din niște litere verzi Scorpio pe consolă și controler și cam atât. Dar dacă preferați să nu aveți verde pe Xbox-ul dvs. complet negru, va trebui să așteptați să precomandați. Și s-ar putea să nu îl primiți de îndată ce cei care care precomandă consola Scorpion.

Precomandă la Microsoft

Am creat un thread pe forumurile Windows Central pentru a evalua opiniile cititorilor despre Xbox One X Scorpio Edition:

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Al Sacco 21-08-2017 05:58

Mai acum știți că Microsoft a dezvăluit ieri o ediție specială limitată Project Scorpio a viitorului Xbox One X. Dacă nu știi asta, unde dracu ai fost, omule?? :eck: L-am precomandat pe al meu, dar sincer a trebuit să mă gândesc puțin la asta, ca să decid dacă vreau Xbox ediția Scorpio. Simt că versiunea obișnuită este mai elegantă și mai subestimată....

Răspuns

Sunt curios ce crezi. Personal, aș fi precomandat versiunea obișnuită dacă ar fi fost disponibilă ieri, pentru că aș prefera un Xbox complet negru. S-ar potrivi mai bine cu toate celelalte componente din sistemul meu home entertainment. Dar, pe baza unui sondaj realizat ieri, multor cititori Windows Central le place foarte mult editia Scorpio si, la momentul scrierii acestui articol, aproape 70% dintre cei aproape 1.000 de răspunsuri au spus că au precomandat deja Scorpio Xbox One X.

Precomandați Xbox One X?

Accesați linkul forumului de mai jos și spuneți-ne unde vă aflați. De asemenea, dacă vrei acea consola Scorpio în ediție limitată, mai bine acționați mai devreme decât mai târziu. Aceste lucruri par să se vândă rapid.

De pe forumuri: Scorpio Edition Xbox One X — Da sau nu?

Unde să precomandați Xbox One X de la Microsoft

Consolele Xbox One X vor începe de la 499 USD în SUA.S., cu prețurile din Marea Britanie și Europa stabilitate la 449 GBP și, respectiv, 499 EUR. Toate consolele ar trebui să fie livrate mai târziu în acest an, cu o dată de lansare stabilă în prezent pentru 7 noiembrie 2017.

U.S.

  • Precomandă la Microsoft
  • Precomandă pe Amazon
  • Precomandă la Best Buy
  • Precomandă la Gamestop
  • Precomandă la Walmart

Regatul Unit

  • Precomandă la Microsoft
  • Precomandă pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here