Chime in: Ce părere despre noi accesorii Marimekko Surface Pro de la Microsoft?

Husele moderne pentru tastatură Surface Pro sunt realizate din material Alcantara care este atât de asociat cu gama Surface în zilele noastre și sunt disponibile în două modele diferite. Ele nu vin ieftine, totuși; sunt 179 USD.99, sau 20 USD mai mult decât husa de tip Surface Pro Signature și 50 USD mai mult decât husa tip obișnuită fără Alcantara.

Există, de asemenea, mâneci și skinuri Marimekko pentru Surface Pro.

Sunt de acord cu ideea de a face accesorii Surface Pro mai elegant și cred că acest lucru o oportunitate reală este pentru Microsoft, nu numai de a vinde mai multe accesorii Surface, ci și de a crește „factorul cool” asociati. Îmi place, de asemenea, modul în care Type Covers sunt fabricate din Alcantara, astfel încât să se simtă ca adevărate suplimente Surface. Există un subiect în forumurile noastre dedicate acestor noi huse Surface Pro de la Marimekko.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Al Sacco 16-10-2017 06:42

Cele mai recente accesorii Surface Pro de la Microsoft au câteva modele destul de strambate ale companiei finlandeze Marimekko. Aceste noi Huse de tip cu siguranță nu sunt ieftine (180 USD), dar sunt cu siguranță unice. Desenele înclină spre partea feminină a lucrurilor, cred, dar sunt încă destul de cool. Și îmi place ideea ca Microsoft să creeze Type Covers mai elegante. Ce părere ai despre Marimekko?...

Răspuns

Ce crezi? Sunt modele în valoare de 20 USD în plus față de husa obișnuită de tip Signature?? Dacă plătiți mai mulți bani pentru o altă formă de tip? Și ar trebui Microsoft să facă mai multe dintre aceste tipuri de parteneriate pentru accesorii Surface? Accesați linkul forumului de mai jos și intervine.

De pe forumuri: Marimekko Surface Pro Type Covers — da sau nu?

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here