Intervine: De ce ești cel mai încântat de actualizare Windows 10 Fall Creators?

Am scris despre actualizarea Fall Creators de luni de zile, de obicei colectând orice detalii pe care le-am putut din versiunile Windows Insider care sugerează modificările viitoare. Așa că credem că avem o idee bună despre ce este inclus în cea mai recentă actualizare majoră a sistemului de operare Windows pentru desktop.

Actualizare Windows 10 Fall Creators: Toate modificările de până acum

Personal, sunt cel mai încântat să văd sistemul Fluent Design dezvoltat mai mult în sistemul de operare. Iar actualizarea Fall Creators includ, de asemenea, câteva interesante ale Windows Shell, browserul Microsoft Edge și diferite setări. Există o conversație în curs de desfășurare pe acest subiect pe forumurile noastre.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Al Sacco 09-01-2017 07:31

Este oficial oficial: Microsoft și-a anunțat astăzi datele de lansare pentru Fall Creators Update. În 17 octombrie, unii dintre noi vor primi prima lansare oficială a celor mai recente actualizări majore pentru Windows 10. Din ceea ce știm până acum, nu este cea mai interesantă actualizare pe care Microsoft a lansat-o vreo dată, dar include o serie de următoarele cheie și completări de funcții. Ești încântat de...

Răspuns

Ce crezi? Așteptați cu nerăbdare date de 17 octombrie și lansarea oficială?? De ce sau de ce nu? Și cum credeți că actualizarea Fall Creators se combină cu versiunile majore anterioare ale sistemului de operare Windows? Accesați linkul de mai jos și spuneți-l pe forumul Windows Central.

De pe forumuri: Fall Creators Update va avea loc în octombrie. 17 — de ce ești cel mai încântat?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here