Chime in: trecerea unui telefon Windows la iPhone X?

Vă place sau nu, dacă există cea mai bună experiență mobilă astăzi, probabil că nu vă veți putea baza pe Microsoft și Windows 10 Mobile. De fapt, ar putea fi chiar neînțeles să faceți acest lucru, deoarece sistemul de operare nu este lung pentru acest lume.

Recenzie iMore iPhone X: Cel mai bun produs pe care Apple l-a făcut vreodată

Acestea sunt spuse, Windows 10 Mobile are încă mulți utilizatori loiali care nu sunt încă pregătiți să se despartă de sistemul de operare pe care îl cunosc și îl iubesc. La Windows Central, știm asta și îi respectăm pe acești oameni. Dar suntem, de, realiști și mulți dintre noi folosesc mai multe telefoane, astfel încât să putem obține cele mai bune pentru care iOS și Android au oferit fără o renunțare completă la Windows Mobile. De exemplu, folosesc un iPhone 7 Plus ca „driverul zilnic” principal, dar am și un Idol 4s care nu este niciodată prea departe de mine.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Realwarder, membru al forumurilor Windows Central, a trecut recent la iOS după mulți ani cu telefoane Windows și Windows Mobile și apoi a împărtășit o detaliere minunată (și detaliată) a avantajelor și dezavantajelor de până acum.

realwarder 08-12-2017 10:56 AM

Așa că am fost de mult timp utilizator Windows Phone. Un tip de tehnologie care a promovat platforma și un dezvoltator care a fost implicat într-o dezvoltare destul de cuprinzătoare a aplicațiilor mobile Windows. Săptămâna aceasta a fost săptămâna în care mi-am schimbat telefonul personal de la Windows și m-am gândit să vă împărtășesc câteva divergențe din experiența mea. Știu că alții au făcut asta cu mult timp în urmă, alții încă nu vor să facă asta. Pentru mine,...

Răspuns

Ai trecut recent la iOS de la Windows 10 Mobile sau un telefon Windows?? Tranziția a fost una lină? Sau vă agățați încă de telefonul Windows, dar poate vă gândiți să treceți la iPhone 8 sau iPhone X? În orice caz, postarea realwarderului oferă câteva informații valoroase despre ceea ce puteți aștepta dacă schimbați. Apăsați linkul de mai jos pentru a citi toate detaliile și apoi împărtășiți propriile experiențe, gânduri sau preocupări cu privire la schimbarea telefonului Windows la iPhone.

De pe forumuri: iOS. Experiența mea de mutare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here