Chime in: Microsoft ar trebui să lanseze un trackpad Surface?

Oamenii care doresc o experiență de calcul Microsoft Surface completă au o serie de opțiuni excelente pentru periferice pe care să le folosească cu PC-urile lor Surface, inclusiv câteva șoareci Surface diferite (Surface Arc Mouse, Arc Touch Mouse Surface Edition și simplul Surface Mouse și acolo Sunt tastaturile Surface (regulate și ergonomice, apoi există Surface Dial.

Dar din anumite motive, nu există un trackpad oficial Surface, chiar dacă Windows acceptă multe gesturi valoroase. Am creat un thread pe forumurile noastre Surface pentru a discuta.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Al Sacco 29-09-2017 07:24

Sunt un convertor relativ nou de Windows/Surface și înainte de a trece de la Mac la Windows, am folosit macOS de ani de zile. Sunt, de asemenea, un tip mare de comenzi rapide de la tastatură și de gesturi, ceea ce înseamnă că îmi fac timp să învăț și să-mi amintesc cât mai multe comenzi rapide și gesturi în sistemul de operare pe care îl folosesc, pentru că mă ajută cu adevărat să fac mai multă muncă mai rapid. Înainte de a trece de la Mac la Windows,...

Răspuns

De ce crezi că Microsoft nu a lansat un trackpad Surface? Și dacă ar fi, ai cumpăra unul? Cu siguranță aș face-o și sper că Microsoft va face această mișcare mai devreme decât mai târziu. Accesați linkul de mai jos, accesați forumul nostru și intervine.

De pe forumuri: De ce nu există trackpad Microsoft Surface?

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here