Chime in: Magazinul Windows este slab și nesigur pentru tine?

Din păcate, pentru unii utilizatori, acesta nu pare să fie întotdeauna cazul.

Dacă îți place Windows, așa cum facem noi la Windows Central, acceptă platforma așa cum este și iei bine cu răul, frumusețea cu negii. Pentru unii utilizatori, cum ar fi membrul forumului pallentx, acele „negi” includ probleme recurente cu Magazinul Windows. Pallentx a început un thread pentru a discuta acest subiect și pentru a-i cere altor utilizatori Windows să cântărească:

pallentx 15.08.2017 12:41

Am avut astfel de probleme cu magazinul de când Windows 8 a lansat magazinul. Cât timp durează pentru această platformă să fie mai stabilă? Nu vă puteți aștepta ca utilizatorii să intre pe o piață de aplicații cu ceva de genul Windows 10. Dacă continuă să primească aceste nedorite. Da, a fost raportat la feedback cu toate rapoartele.

Răspuns

Personal, am o problemă ocazională cu Magazinul care închide o actualizare, dar dacă îmi repornesc computerul și încerc din nou, problema se rezolvă de obicei de la sine. Este incomod, dar nu este mare lucru. Totuși, pot vedea cum problema descrisă în thread ar fi mult mai enervantă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Se pune întrebarea dacă Magazinul este la îndemână. Ai probleme constante cu Magazinul? Dacă da, care sunt acele probleme și cum le rezolvi? Făcând un pas mai departe, ce trebuie să facă Microsoft cu Magazinul pentru a se că ține pasul cu asigurarea. Apăsați link-ul forumului de mai jos și "chime in" cu gândurile voastre.

De pe forumuri: Nicio scuză pentru ca acest lucru să se mai întâmple

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here