Sonerie: Windows Continuum este un alt eșec Microsoft?

Windows Continuum este o idee de la Microsoft care oferă utilizatorilor experiențe multiple pe un singur dispozitiv. Pe telefonul Windows, vă permite să vă conectați dispozitivul la un monitor extern și să aveți o experiență asemănătoare desktopului, alimentată de telefon. Pe un 2-în-1, vă oferă opțiunea între o experiență cu tabletă sau o experiență desktop.

Dar nu putem să nu ne întrebăm dacă Microsoft a eșuat în eforturile sale Continuum. Telefonul Windows este acum mort, iar modul tabletă de pe Windows 10 nu a văzut actualizări reale ale actualizării aniversare și este groaznic în comparație cu experiența de tabletă găsită pe Windows 8.1.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Există o discuție legată de discuții pe forumurile noastre chiar acum.

anon(7929613) 25-09-2017 14:04

Când Microsoft a introdus Continuum cu Windows 10 Mobile în 2015, s-ar fi așteptat ca acesta să perturbe afacerea cu hardware-ul mobil în același mod în care au făcut-o iPhone-urile în 2007. Dar s-a întâmplat să nu fie altceva decât o undă care a dispărut în câteva luni. Deci, a fost într-adevăr o caracteristică inutilă sau a fost un caz de execuție proastă? Aceasta este ceea ce voi încerca să explic aici. Microsoft a comercializat...

Răspuns

Poate că, cu CShell, vom vedea că Microsoft va crește eforturile Continuum. CShell este un nou Windows Shell în lucru care se poate scala din mers la orice dimensiune de ecran, oferind utilizatorilor diferite experiențe și funcții. CShell va aduceri la Continuum, ceea ce este interesant.

Vrem să știm ce părere aveți. Accesați forumurile noastre și participați la conversație.

De ce a eșuat Continuum?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here