Chime in: Windows sau macOS sunt mai bune pentru noutăți în tehnologie?

Stimul nostru Community Manager, James Falconer, caută să găsească cel mai bun computer nou pentru mama lui, care nu este expert în tehnologie, dar nici nu este rătăcită când vine vorba de dispozitive moderne. Pentru mulți oameni din ziua de azi, Mac-urile de la Apple sunt deloc obișnuite când vine vorba de cumpărarea de computere noi, în mare parte datorită marketingului eficient al Apple (care pare să fie peste peste și credința comunei Mac-urile „ funcționează pur și simplu”.„Desigur, această credință nu este neapărat exact, dar încă există.

Și PC-urile au parcurs un drum lung în ultimii cinci ani și ceva.

Pentru a ajuta la luarea unei decizii între cele două platforme, Falconer a postat un thread pe forumurile noastre Windows 10:

James Falconer 08-04-2017 09:36

Bună, oameni buni, serioși (pentru mine!) întrebare. Mama mea caută să-și ia un computer nou. Ea nu este expertă în computer, dar se poate descurca fără probleme în majoritatea sistemelor. Întrebarea este - ce ați recomanda... Un PC cu Windows sau Mac? Știu că este deschisă pentru ambele - așa că dacă aveți argumente pro și dezavantaje pentru fiecare, ne-ar ajuta cu adevărat să luăm sau decizie!! Apreciez cu adevărat feedback-ul în avans!

Răspuns

Una dintre principalele diferențe dintre PC-uri și Mac-uri este prețul. Obține un PC decent pentru mult mai puțin decât un Mac comparabil, așa că acesta este un avantaj pentru Windows. MacOS-ul Apple este, de asemenea, un pic mai frumos și mai fluid (acesta este o victorie pentru Mac), deși Fluent Design System din viitoarea actualizare Fall Creators ar putea foarte bine să schimbe asta. Și PC-urile sunt infinit mai configurabile de către proprietarii lor, deși probabil că asta nu contează prea mult pentru noul mediu în tehnologie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acestea sunt gândurile mele rapide. Dar ce crezi? Sunt șanse, dacă citiți Windows Central, este posibil să aveți un anumit grad de părtinire Windows. Dar dacă ești sincer și dacă ar trebui să cumperi un nou computer pentru mama ta, în direcția ai merge? Accesați linkul forumului de mai jos și spuneți comunității.

De pe forumuri: Windows 10 vs MacOS

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here