Chime in: Noul Surface Pen merită banii în plus??

Noul Surface Pen (aproximativ 100 USD) nu numai că a primit o schimbare vizuală - nu mai are o clemă de buzunar și vine în mai multe opțiuni de culoare - dar este și mai sensibil la presiune, cu o latență mai mică, ceea ce înseamnă că este mai mult receptiv, în teorie, decât generația anterioară Pen (aproximativ 50 USD). De asemenea, acceptă „înclinarea” pentru umbrire, deși această caracteristică va atrage probabil doar tipuri specifice de utilizatori, cum ar fi artiști și persoane care au nevoie de suprafețe.

Consultați Surface Pen la Microsoft

Dar dacă niciunul dintre aceste lucruri nu vă atrage și sunteți mulțumit de stiloul dvs. de ultimă generație sau puteți găsi în continuare un model mai vechi disponibil online, este posibil să nu fie pentru dvs. Bulls96, membru al forumului Windows Central, are un Surface Pro 4 și se întreabă dacă are sens să ia noul stilou de 100 USD.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

tauri96 26-08-2017 15:21

Așa că mi-am pierdut stiloul Surface original de la sp4. Nu am exclus complet upgrade-ul la un nou Surface pro. Merită diferența noul stilou Surface?? Nu sunt un artist, așa că tilt-ul nu face nimic pentru mine, cu excepția faptului că e cool.

Răspuns

La scurt timp după ce Microsoft a lansat Surface Pen, am făcut o privire aprofundată asupra dispozitivului pentru a încerca să răspundă exact la această întrebare.

Noul Surface Pen de la Microsoft oferă posibilitatea de a avea (limitate) pentru PC-urile Surface mai vechi

Am găsit un nou Surface Pen împreună cu Surface Pro (2017) și îmi place foarte mult să folosesc. Dar nu am folosit niciodată o versiune anterioară a stiloului injector, așa că nu am perspectiva de a spune dacă merită sau nu actualizat dacă stiloul dvs. mai vechi funcționează bine.

Ce crezi? V-am folosit atât Surface Pen de ultimă generație, cât și pe cel nou? Dacă da, upgrade-ul merită banii în plus? Chiar dacă nu ați folosit ambele versiuni, credeți că bulls96 ar trebui să cumpere Pen mai ieftin, mai vechi, dacă este încă disponibil?? Accesați linkul de mai jos și spuneți-ne pe toți.

De pe forumuri: nou stilou Surface merită?

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here