Sonerie: Surface Book 2 de la Microsoft este prea scump?

De fapt, este probabil cel mai demn de saliva laptop la Microsoft vreodată, iar Surface Book 2 poate stabili un nou standard pentru ceea ce laptopurile Windows pot și ar trebui să fie.

Noile cărți vin în două dimensiuni, cu un 13.Versiune de 5 inchi și nouă versiune de 15 inchi. Acestea includ specificații puternice, inclusiv procese Intel quad-core dintr-o generație optică și fie un NVIDIA GeForce GTX 1050 (13.GPU de 5 inchi) sau GTX 1060 (15 inchi). Noile Surface Books sunt de cinci ori mai puternic decât predecesorul lor (și de două ori mai puternic decât Apple MacBook Pro din 2017). Cu până la 17 ore de autonomie a bateriei și adăugarea de USB Type-C 3.1, Surface Book 2 este vizualizat unui utilizator Windows.

Dar toate acestea cu siguranță nu sunt ieftine; versiunea mai mică începe în jur de 1.500 USD, iar Surface Book 2 de 15 inchi ajunge până la 3.000 USD. Inutil să spun că mulți dintre noi de la Windows Central avem ochii pe noi cărți, iar unii dintre noi au decis să-l transforme în următorul nostru computer. Dar pentru mulți oameni, aceasta este o bună semnificativă, mai ales dacă nu aveți nevoie cu adevărat de un computer nou.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Am realizat recent un sondaj în care îi întrebăm pe cititori dacă intenționează să sau nu să cumpere noul Surface Book 2, iar apoi au fost oarecum supraprinzătoare. Aproape procent de răspuns la „în niciun caz” ca și cei care au răspuns „absolut."

Avem, de asemenea, o discuție similară care are loc chiar acum pe forumul nostru.

Al Sacco 19.10.2017 11:19

Deci, acum cunoaștem multe dintre detaliile oficiale despre noul Surface Book 2, inclusiv specificațiile și prețurile. Și arată uimitor. Dar este, de asemenea, foarte scump, versiunea de 13 inchi pornind de la aproximativ 1.500 USD, iar versiunea de 15 inchi ajungând până la 3.000 USD. Da, 3.000 de dolari pentru un laptop sunt oarecum ridicol, corect? Acest lucru nu este cu adevărat ceva nou, desigur. Linia Surface și Microsoft sunt...

Răspuns

Ce crezi? Intenționați să cumpărați nouă Surface Book 2? Dacă da, prețul vă dă vreo atenție? Și dacă nu, este prețul care a luat în cele din urmă decizia ta? Apăsați linkul de mai jos pentru a accesa forumul nostru și a interacționa.

De pe forumuri: Surface Book 2 este PREA scump??

Vezi la Microsoft

Mai multe despre Surface Book 2

  • Surface Book vs. Surface Book 2: Cum se compară
  • Surface Book 2 stânjenește Apple și MacBook Pro într-o comparație cu specificațiile
  • Specificații complete Microsoft Surface Book 2
  • Acesta este noul mouse Microsoft Surface Precision

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here