Chime in: Microsoft's Continuum este mort pe telefoane?

Acum că Microsoft spune că nu se mai concentrează pe Windows 10 Mobile, a apărut o întrebare importantă în rândul utilizatorilor de telefoane Windows rămași: ce rezervă viitorul pentru Continuum pe telefoane? Știm deja că Microsoft continuă să investească în ideea Continuum pe alți factori de formă, dar în special pentru telefoane? Nu arată bine.

Telefoanele Windows existente astăzi probabil nu vor mai vedea actualizări ale experienței Continuum. Totuși, nu a fost întotdeauna cazul. Cu CShell, Microsoft urma să permită o experiență desktop mai familiară atunci când folosește Continuum pe telefoane, dar din moment ce compania nu se mai concentrează pe Windows 10 Mobile, CShell nu va ajunge pe telefoanele Windows existente.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În forumurile noastre se desfășoară chiar acum o conversație plină de viață, legată.

Prometeu 2021 12-06-2017 00:03

Acum că Windows 10 Mobile a murit, care este viitorul Continuum? Va avea aceeași soartă ca și W10M? Continuum avea sens când era disponibilă o platformă mobilă, era o modalitate de a avea un pseudo computer disponibil prin Windows Phone. Acum că platforma sa a dispărut, care crezi că va fi următoarea mișcare pentru ea? Îmi place foarte mult această funcție, pentru că mi-a făcut posibil să-mi folosesc...

Răspuns

Acum, asta nu înseamnă că munca pe care Microsoft o face cu CShell nu va apărea în altă parte. Bănuim că dispozitivul pliabil Microsoft în curs de dezvoltare va oferi o formă de Continuum, care va afișa un mediu desktop familiar atunci când este proiectat pe o ecran mare. Continuum, atunci când este alimentat de CShell, oferiți experiență desktop pe care o cunoașteți și pe care să vă iubiți pe dispozitivele mobile, inclusiv capacitatea de a manipula mai multe ferestre în orice moment.

Deci, da, Continuum pe Windows 10 Mobile a murit; nu vor exista funcții să crezi noi. Dar ideea de Continuum în sine este vie și bine. De fapt, se va alege.

Unii dintre utilizatorii noștri vorbesc deja despre părerile lor viitorul Continuum pe telefoane și dorim să vă alăturați și dvs. Asigurați-vă că accesați forumurile noastre și ne ce părere aveți despre eforturile Microsoft pentru telefonul Continuum!

De pe forumuri: Viitorul Continuum

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here