Chime in: Android sau iOS este mai bun pentru puriștii Microsoft?

Este o întrebare importantă pentru orice purist Microsoft; dacă îți iei un iPhone sau Android? Dacă sunteți complet în ecosistemul Microsoft, veți dori să alegeți o platformă care vă oferă cele mai multe software, servicii și funcții Microsoft posibil.

iOS este o platformă grozavă, dar este foarte blocată în comparație cu Android. Pe iOS, Microsoft nu are capacitatea de a sincroniza notificările pe dispozitive sau de a înlocui Safari cu Edge ca browser web implicit. Deși, desigur, unele dintre aplicațiile create de Microsoft sunt mai bune pe iOS.

James Auman 25.02.2018 17:37

Încerc să rămân în lumea Microsoft cât mai mult posibil, dar Win10Mobile a devenit nesigur (Spotify nu funcționează niciodată, Bluetooth este atingere și plecare). Nu sunt sigur că voi schimba încă, DAR dacă am făcut-o, care dintre ele mă ține cât mai aproape de Microsoft? Sau chiar face vreo diferență?

Răspuns

Cu Android, Microsoft are libertatea de a se schimba și de a se integra cu smartphone-ul tău. Puteți seta Cortana ca asistent vocal implicit, puteți sincroniza notificările, puteți seta aplicații precum Outlook și Edge ca valori implicite și chiar să utilizați Microsoft Launcher pentru o sinergie completă între computer și telefon. În plus, există o mulțime de hardware din care să alegeți.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine va depinde de ceea ce preferi. Îți place sinergia dintre computer și telefon?? Accesați Android. Dacă preferați o experiență independentă mai bună, accesați iOS. Alegerea este mai complicată decât atât, desigur, și avem un subiect întreg pe forumurile noastre chiar acum care discută acest subiect. Spune-ne ce crezi!

Pentru un purist al ecosistemului Microsoft, care este mai bine: iPhone sau Android?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here