Sună: cum este durata de viață a bateriei Surface Book 2?

Afirmațiile producătorilor de dispozitive privind durata de viață a bateriei diferă adesea mult de cifrele reale ale bateriilor și, aparent, unii proprietari de Surface Book 2 văd durate reale ale bateriei foarte diferite față de estimarea Microsoft de până la 17 ore." Rechell Mruk, utilizatorul forumului Windows Central, spune că bateria lor Surface Book 2 are maximum 6 ore. Aceasta este mai puțin de o treime din pretențiile de viață maximă a bateriei Microsoft.

Rechell Mruk 03-04-2018 21:33

Chiar și cu cele mai conservatoare setări, cartea mea 2 îmi oferă cel mult 6 ore; ar putea fi acesta un defect?

Răspuns

Sunt proprietar de Surface Book 2 (i7, 15 inchi) și, din experiența mea, durata de viață a bateriei este chiar între estimările Microsoft și cele șase ore ale lui Rechell Mruk. Probabil că am între opt și 10 ore de baterie la o încărcare completă a Surface Book 2 în timp ce fac sarcini de „nivel mediu”, cum ar fi streaming audio, navigarea pe web și scrierea în Word.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Mi se pare că ceva amuzant s-ar întâmpla cu dispozitivul acelui membru al forumului sau poate rulează niște procese intensive în fundal.

Dacă deții un nou Surface Book 2, ce fel de viață ai bateriei? Ce model folosesti? Și experiența ta este mai aproape de estimările Microsoft sau de experiența lui Rechell Mruk? Accesați linkul forumului de mai jos și spuneți-ne.

  • De pe forumuri: durata de viață a bateriei SB2 nu este așa cum a fost anunțată
  • Artă, jocuri și hardware: câteva zile cu Surface Book 2

Vezi la Microsoft

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here