Chime in: Cât de folosiți de fapt ecranul tactil al computerului?

Despre asta vorbim astăzi în Forumurile centrale Windows. Multe laptop-uri cu Windows 10 au ecrane tactile, dar multe nu. Și atunci când cumpărați un laptop nou, ecranele tactile se adaugă de obicei la preț.

Deci, merită luat? Este ceva care este cu adevărat util?

Henrik Becker 04-06-2018 05:06 AM

Bună tuturor, sunt în căutarea unui laptop nou și am lăsat Apple în următorul deocamdată. M-am hotărât pe o lumină, Windows 10 Ultrabook. Preferatele mele pentru a fi Dell XPS 13 sau HP Spectre x360 13 (sau chiar Elitebook x360 G2). Sunt un utilizator de afaceri: cea mai mare parte a muncii se face din browserele mele, clientul meu de e-mail și câteva aplicații de productivitate. Când nu lucrez, mă uit la lucruri de pe laptop-ul meu...

Răspuns

Pe unele PC-uri, în special 2 în 1, ecranul tactil nu este negociabil, este doar acolo. Și, probabil, dacă acesta este tipul de computer pe care să îl cumpere, probabil că să îl atingeți, chiar și să folosiți stiloul. Dar apoi suportă lucruri precum laptopul Surface care are un ecran tactil și pentru stilou, dar oamenii folosesc cu adevărat?

Personal, am preferat cu mult Windows 8 când a fost vorba de utilizarea unui ecran tactil. Nu am avut niciodată aceleași sentimente bune de la Windows 10 și voi evita în mod activ să folosească un ecran tactil ori de câte ori pot. Aveam un Dell XPS 13 care s-a lansat pe Windows 8 și am încetat să mai vizualizez când am făcut upgrade la Windows 10.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acum nici măcar nu am un laptop cu ecran tactil și nu-mi lipsește deloc. Dacă, ca mine, fie te joci, fie tastezi ceva, nu prea are folos pentru asta.

Dar ce zici de tine? Ești pro sau împotriva ecranelor tactile de pe laptopurile Windows? Accesați subiectul forumului de mai jos și spuneți-ne.

Folosiți cu adevărat acel ecran tactil?

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here