Chime in: Cum te tratează actualizarea Fall Creators??

Actualizarea Fall Creators este aici și, ca la fiecare versiune majoră nouă a Windows 10, răspunsurile sunt amestecate. Implementarea simultană pe zeci sau sute de milioane de computere nu este o sarcină mică și, ca atare, există întotdeauna probleme de început.

karelj 18-10-2017 00:13

Nu am avut niciodată probleme cu actualizările Windows. Deci, când am văzut că nu aveam suficient spațiu pe unitatea portabilă pentru a crea o imagine de sistem ca rezervă, nu am fost îngrijorat. Nu numai că procesul a durat puțin peste cinci ore, dar și rezultatul final este frustrant. 90% dintre plăcile pe care le-am fixat în zona Start au dispărut. O serie de aplicații pe care le-am fixat pe bara de activități sunt invizibile - dar când trec cu mouse-ul...

Răspuns

Pe forumurile noastre, există un întreg thread dedicat persoanelor care se confruntă cu probleme. De asemenea, este documentat că producătorii de hardware au fost afectați de actualizarea Fall Creators, cu Razer și Elgato doar două mărci care vin în minte.

Mai multe: Windows 10 Fall Creators Update problemele comune de instalare și remedieri

Personal vorbind, actualizarea Fall Creators a avut nevoie de șase încercări de instalare, dar în afară de tastatura de pe ecran care apare pe desktopul meu, a fost destul de bine.

Ceea ce este și cazul multor alți oameni.

anon(5327127) 19-10-2017 05:41

Bună ziua, Tocmai mi-am actualizat Surface pro 5 (i7) și o stație de lucru HP Z600 fără probleme. M-am gândit că aș echilibra, „Waahh, nu funcționează pe firele mele”. Evident, am creat o copie de rezervă și în scurt timp voi elimina instalarea anterioară, prin Disk-cleanup, pentru a recupera spațiul. Multumesc MS. P.s. Încerc să-mi păstrez mașinile cât mai vanilie posibil, astfel încât ambele aparate au experimentat o curățare...

Răspuns

Deci, suferiți de probleme sau totul merge bine? Alegeți firul de forum relevant de mai jos și anunțați-ne!

  • De pe forumuri: Fall Creators Update mi-a stricat sistemul
  • De pe forumuri: Actualizarea creatorilor de toamnă funcționează până acum

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here