Chime in: Folosiți LinkedIn mai mult sau mai puțin de când Microsoft l-a cumpărat?

Pe 8 decembrie 2016, Microsoft a încheiat acordul pentru bunăvoința LinkedIn de 26 de miliarde de dolari. Astăzi, LinkedIn are aproximativ jumătate de miliard de utilizatori și milioane de două cifre de locuri de muncă deschise, sau a făcut-o în primăvara trecută, potrivit Fortune.com. LinkedIn poate să nu fie aproape de dimensiunea altor rețele sociale populare, cum ar fi Facebook sau Twitter, dar este încă formidabil, mai ales având în vedere că este conceput pentru un public foarte diferit.

Nu scriem prea multe despre LinkedIn pe Windows Central, pentru că suntem, evident, un site centrat pe consumator. Dar LinkedIn este o parte importantă a portofoliului de servicii Microsoft.

Am folosit LinkedIn de ani (și ani). Dar probabil că îl folosesc mai puțin astăzi decât în ​​trecut. Nu sunt sigur că are vreo legătură cu preluarea serviciului către Microsoft, este mai mult decât obiceiurile mele personale, dar voi spune că Microsoft nu a făcut mare lucru pentru a-mi atrage atenția pe LinkedIn. Și am creat un thread de forum pentru a solicita feedback aferent de la alți utilizatori LinkedIn.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Al Sacco 12-08-2017 05:31

Așadar, astăzi în urmă cu un an, Microsoft și-a încheiata LinkedIn, cea mai mare rețea socială din lume axată pe afaceri. Microsoft a plătit mai mult de 26 de miliarde de dolari. În primă trecută, LinkedIn avea jumătate de miliard de utilizatori și 10 milioane de locuri de muncă, potrivit Fortune.com. Sunt pe LinkedIn de ani de zile, probabil aproape un deceniu. Sincer, obișnuiam să-l foloseam mult mai mult, dar în ziua de azi, sunt drăguț...

Răspuns

Folosești LinkedIn? De ce sau de ce nu? Și mai exact, îl folosiți mai mult sau mai puțin de la această perioadă trecută, când Microsoft a preluat proprietatea site-ului? Crezi că a fost o bună înțeleaptă din partea Microsoft?? Accesați linkul de mai jos și spuneți-ne.

De pe forumuri: LinkedIn, îl folosești?

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here