Vedeți acest minunat personalizat Sea of ​​​​Thieves Xbox Series S

Sursa: @Wandering_Dutch prin Twitter

Este întotdeauna interesant să vezi modele de console personalizate cu care jucătorii vin, iar această Xbox Series S personalizată creată de @Wandering_Dutch pe Twitter nu face excepție. O consolă izbitoare cu un controler pe măsură, direcția artistică verde aqua și violet intens îți amintește de controlul oficial Xbox Sea of ​​​​Thieves care era disponibil cu câțiva ani în urmă, un controler care, din păcate, nu mai este produs.

Xbox Series S nu este o consolă mare, așa că acest design include destul de multă artă într-un spațiu mic. Poate cel mai tare lucru la această consolă personalizată totuși? Sigla craniului Sea of ​​​​Thieves care acoperă orificiul de ventilație strălucește în întuneric! arunca o privire la mai multe fotografii ale consolei de mai jos:

Am avut o explozie absolută lucrând la acest personalizat @SeaOfThieves #XboxSeriesS pentru @XboxMik29 ☠
☠ Vopsea violet metalic și verde metalic
☠Glow in the Dark Sea of ​​​​Thieves Vent Logo
☠Strălucește în craniul de aur întunecat
☠Tentacule Kraken 3D
☠Controlul potrivit//t.co/WVplUfUn1S pic.stare de nervozitate.com/9iTVnixIdG

— ⚔Wandering Dutch?? ᚴᚱᛁᛘᚠᚱᚬᛋᛏ (@Wandering_Dutch) 29 septembrie 2021

Fiind un design personalizat al comunității, acesta, desigur, nu este disponibil pentru cumpărare, dar dacă sunteți interesat de Xbox Series S, este de departe cea mai ușoară consolă din generația actuală de luat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Xbox Series S este fratele mai mic la Xbox Series X și, deși cu siguranță sunt mai puțină putere de procesare grafică și mai puțin spațiu de stocare, este o modalitate ieftină de a juca jocurile din generația actuală. Jocurile concepute special pentru consolă au rezultate din ce în ce mai impresionante, deși, desigur, Xbox Series X rămâne alegerea pentru cea mai bună performanță și imagini vizuale posibile.

Începând din 2022, mai multe jocuri Xbox originale, cum ar fi Arkane Austin's Redfall și Bethesda Game Studios' Starfield, sunt proiectate exclusiv pentru Xbox Series X, Xbox Series S și PC. Cu toate acestea, posesorii de Xbox One vor putea juca aceste jocuri prin Xbox Cloud Gaming, care este acum disponibil pentru testeri selectați.

Alegerea accesibilă de nouă generație

Xbox Series S (512 GB)

Centrală de mărimea unei halbe

Xbox Series S oferă o poartă jocurile de nouă generație, cu o țintă de bază de 60 FPS pentru jocuri, viteze rapid de încărcare SSD NVMe, înfășurate într-o amprentă mică.

  • 370 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here