Urmăriți acest uimitor material pierdut „StarCraft: Ghost”

Sursa: Delso Bezerra/YouTube

Ce trebuie sa stii

  • StarCraft: Ghost face o apariție surpriză după 15 ani în care ne-a făcut fantomă.
  • Construcția provine dintr-un kit de dezvoltare original Xbox și puțin cam aspră pe margini.
  • StarCraft: Ghost a fost anulat oficial în 2014, după ani de tulburări de dezvoltare și schimbarea mâinilor de mai multe ori.

StarCraft: Ghost a fost unul dintre acele jocuri de care aparent toată lumea era entuziasmată, dar a fost anulată în cele din urmă din motive nespuse. În timp ce jocul a fost jucat pe scena conferinței anuale de jocuri E3 timp de câțiva ani, în cele din urmă a dispărut și nu s-a mai auzit niciodată după 2005. Datorită muncii unui YouTuber priceput, o versiune de dezvoltare uitată de mult timp a StarCraft: Ghost și-a făcut în sfârșit drum pe internet în general.

Destul de ciudat, această versiune de dezvoltare pare să fi fost găsită instalată pe un kit de dezvoltare original Xbox, dar nu se știe câte de departe a fost această construcție sau toate mâinile erau în pot până atunci. StarCraft: Ghost a trecut printr-un ciclu de dezvoltare dificil, schimbând dezvoltatorii de mai multe ori înainte de a fi anulat oficial de Blizzard în 2014.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Delso Bezerra/YouTube

O parte Deadspace, o parte Splinter Cell, cu un pic de Gears of War introduces pentru bună măsură, StarCraft: Ghost s-ar fi putut transforma în ceva cu adevărat special în mâinile dezvoltatorilor potriviți. Planuită inițială să fie lansată pe Xbox, PS2 și Gamecube, versiunea jocului pe care o veți găsi în videoclipul de mai sus rulează la o rezoluție crescută de 720p și arată destul de mult mai clar decât ar fi pe oricare dintre consolele menționate mai sus.

Cu siguranță există ceva fermecător în StarCraft: Ghost, care urmează să-i vadă pe jucători să ia rolul Nova, o unitate Terran Ghost care poate fi găsită în seria de strategie timp real StarCraft. Zvonurile zboară despre remasterizări HD multe clasice Blizzard în urmă cu câțiva ani, dar, în acest moment, doar Warcraft 3 a reușit să primească orice fel de remasterizare HD. Având în vedere problemele semnificative cu lansarea Warcraft 3: Reforged, nu se știe ce ar putea rezerva viitorul acestor versiuni.

Tot ce știm despre următoarea generație Xbox Series X

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here