Consultați aceste 10 hărți Forge uimitoare în Halo 5

De la lansarea sa în 2015, modul Forge al lui Halo 5, apreciat de critici, a găzduit mii de hărți de înaltă calitate realizate de comunitate, dintre care multe au fost incluse în sistemul de matchmaking al lui Halo 5. Odată cu adăugarea unui Browser de jocuri personalizate în decembrie anul trecut, hărțile Forge sunt mai populare și mai accesibile ca niciodată. În acest articol, am compilat o listă de 10 hărți Forge incredibile (în nicio ordine anume) care ar fi criminal să nu descărcați și să vă jucați cu dvs.

„Elixir” de Sikamikanico

Elixir este o hartă mică, concentrată pe infanterie, amplasată pe o insula de pe Sanghelios, lumea natală a elitelor emblematice ale lui Halo. This hartă condensată profită la maximum de dimensiunea sa mică, încorporând frumos vegetația naturală în așezarea veche, extraterestră. Harta este jucată cu 4 jucători mai bine într-un stil2v2, dar dacă acest lucru, poate fi jucat cu formatul standard 4v4 Arena de la Halo.

Verificați și descărcați Elixir pe ForgeHub

"Sentinel" de N3gat1veZer0

Sentinel este o hartă de infanterie de dimensiuni medii care are loc în mijlocul unei unități Forerunner îmbibate, acoperită cu vegetație. Harta creează o atmosferă de mister și neliniște pe măsură ce efectiv jucătorii se mișcă în ceață și în apele tulburi. Are, de, un efect potrivit de vreme de ploaie, care contribuie, de asemenea, în mare măsură la asemenea estetica hărții. Harta acceptă stilul standard de joc 4v4.

Verificați și descărcați Sentinel pe ForgeHub

„Snowbound” de Foge și Kabe

Numele „Snowbound” vă poate părea familiar dacă ați jucat Halo 3 în acea zi. Asta pentru că a fost una dintre cele mai recunoscute hărți 4v4 Arena ale lui Halo 3, iar jucătorii din Halo 5, Foge și Kabe, au adus-o în Halo 5 într-un remake aproape perfect 1-1. Atât precisă, cât și atrăgătoare din punct de vedere vizual, această hartă vă va aduce siguranța ție și prietenilor tăi o distracție nostalgică.

Verificați și descărcați Snowbound pe ForgeHub

„Strămoșul” de D4rkDeath și weeeeemann

Ancestor este o hartă 8v8 Big Team Battle care se inspiră din unul dintre cele mai emblematice niveluri de campanie ale lui Halo, „Asalt on the Control Room”. Aceasta oferă o atenție deosebită luptei cu vehicule, cu Wraiths, Banshees, Ghosts și Warthogs disponibile. Urcă-te în unele dintre vehiculele Covenant proeminente ale lui Halo și intră în luptă!

Verificați și descărcați Ancestor pe ForgeHub

„Echoes” de Spirit in Black

Echoes este o hartă 8v8 Big Team Battle care a fost conceput pentru a arăta ca ceva direct din joc care a început totul - Halo: Combat Evolved. Inspirându-se din hărți celebre precum Blood Gulch sau Valhalla, Echoes oferă o experiență nouă și distractivă în stilul clasic de hărți „canion” pentru care este cunoscut Halo BTB.

Verificați și descărcați Echoes pe ForgeHub

„The Tower Plaza” de ReinaStorm

This hartă Grifball este plasată pe piața Turnului de la Destiny. Această posibilitate ar putea să nu fie posibilă să aibă gameplay-ului care să schimbe formula Grifball, dar recreează frumos cea mai mare cunoscută zonă socială din noua franceză de succes a lui Bungie - un fundal perfect pentru un război total între două echipe. la zdrobirea reciprocă a fețelor cu ciocanele gravitaționale.

Verificați și descărcați The Tower Plaza pe ForgeHub

„Odiseea” de TimeDipper

Odyssey este o hartă Grifball cu aspect unic, care înconjoară și scufundă jucătorii într-un cadru natural, vibrant, complet cu arhitectură în stil roman și cascade improvizate (dar cu aspect uimitor). Vei dori să te uiți în jur și să absorbi atât de multă estetică, așa că vei uita că ar trebui să spargi cranii.

Verificați și descărcați Odyssey pe ForgeHub

„Nautilus” de Ascend Hyperion

Nautilus este o hartă unică a infecțiilor, prin aceea că este plasată sub apă. Împrejurimile includ o conductă și un spațiu de joacă foarte detaliat pe fundul mării. Scopul lui Hyperion să urce cu această hartă a fost de a oferi o experiență unică de infectare atât în ​​​​joc, cât și în estetică. În joc, el s-a străduit să încerce să descurajeze jucătorii să se lupte împotriva zombiilor și, în schimb, s-a concentrat pe construirea unei hărți care să încurajeze jocul de alergare și arme. Din punct de vedere estetic, a vrut să construiască sau să hartă a infecțiilor care să se îndepărteze de mediile tipice pentru hărțile de infecție, citând lucruri precum laboratoarele și orașele abandonate. Deci, dacă îți place Infection, atunci racă-ți echipamentul de scuba și mergi mai departe până la Nautilus!

Verificați și descărcați Nautilus pe ForgeHub

„Blue Lagoon” de Timothy și Noble Forger

Blue Lagoon este o hartă de curse care aduce un design realist de tip roller coaster în Halo 5 o pistă de curse. În timp ce estetică este relativ simplă, pista în sine este proiectată cu experiență într-o cale netedă și lustruită pentru ca șoferii să pună pedala pe metal. Pantele și coborările mari, abrupte, precum și tirbușoanele și câteva chiar bucle verticale, creează o experiență de curse intensă și distractivă, care este, la propriu, de pe șine.

Verificați și descărcați Blue Lagoon pe ForgeHub

„The Great Griddle” de SplinterBL

Clătite care pot fi conduse. Spatula zburătoare. Dacă chiar asta nu te face să vrei să descarci harta acolo și apoi, sunt dezamăgit de tine! The Great Griddle este o hartă care acționează ca decor pentru unul dintre cei mai populari moduri de joc personalizate din Halo 5, Flapjack Frenzy. În acest mini-joc, 1-3 jucători Banshee cu spatule sudate pe vehiculul lor zboară până la grătar și căutare să răstoarne „clatitele” (Warthogs sudați pe discuri de culoarea clătitelor) din tigai și în uciderea în așteptare. limita desubt. Aceasta ar fi extrem de distractivă și ar fi păcat să nu experimentezi acest minijoc ciudat măcar o dată, așa că cu siguranță ar trebui să încerci!

Consultați și descărcați The Great Griddle pe ForgeHub

(Și asigurați-vă urmați instrucțiunile pentru a obține și modul de joc!)

Dacă sunteți interesat, am făcut și eu o hartă pentru Halo 5 și puteți verifica aici. Mai multe hărți înseamnă mai multă distracție!

Indiferent dacă vă plac jocul de bază Halo, moduri clasice precum Grifball sau Infection sau moduri distractive și unice create de fani, cum ar fi Flapjack Frenzy, comunitatea de cartografie nu atât de tăcuți din Halo 5 are ceva doar pentru dvs. Spune-mi mai jos care sunt hărțile tale preferate din Halo 5 - și asigură-te că fii cu ochii pe următorul articol Forge, în care voi trece peste câteva sfaturi pentru a ajuta pe cei care aspiră la hărți să învețe elementele de bază ale Forge. și valorifică-i potențialul incredibil.

Și, dacă nu de cumpărat deja Halo 5, asigurați-vă că vă gândiți să îl ridicați! Ar fi păcat să ratezi toată bunătatea Forge!

  • Vezi Halo 5: Guardians pe Amazon
  • Vezi Halo 5: Guardians pe Magazinul Xbox

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here