Consultați extensia Dăruiește cu Bing pentru a-ți transforma recompensele în donații

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Extensia „Dăruiește cu Bing” vă permite să urmăriți punctele și donațiile dvs.
  • Extensia, disponibilă pentru Edge, oferă o imagine de ansamblu asupra organizației caritabile alese în prezent și câte puncte câștigate pentru aceasta.
  • descărcarea extensiei din magazinul de extensii Edge al Microsoft.

Programul „Dăruiește cu Bing” al Microsoft a fost în vigoare de ceva timp, permițându-ți să-ți transformi punctele Microsoft Rewards în donații pentru o organizație caritabilă la alegerea ta. În timp ce vă puteți urmări donațiile și organizațiile caritabile din tabloul de bord Give with Bing, Microsoft are și o extensie la îndemână pentru Microsoft Edge, care menționează toate aceste informații accesibile cu un singur clic.

Extensia este disponibilă prin magazinul de extensii Edge și se va instala cu un clic. Odată instalată, acesta se află în zona de extensie din dreapta sus a browserului. Făcând clic pe extensie, vă oferă o imagine de ansamblu asupra organizației caritabile curente pe care ați selectat-o, câte puncte ați câștigat pentru această lună și donația dvs. pe viață în termeni de puncte.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Este un lucru, dar face mult mai ușor mic să urmăriți ceea ce se întâmplă cu punctele și donațiile dvs. Este similar cu extensia Microsoft Rewards, care vă oferă, de asemenea, o privire clară asupra obiectivului pe care l-ați stabilit și câte puncte mai au pentru a-l atinge. Există, de asemenea, link-uri rapide pentru a partaja programul „Dăruiește cu Bing” prietenilor tăi pe rețelele sociale, ceea ce este util.

Extensia nu este complet nouă; a fost lansat pentru noul Edge în următoarele câteva luni. Totuși, dacă ești un fan al programului „Dăruiește cu Bing”, este un instrument mic la îndemână pentru a avea acces. descărcați o extensie acum directă de la Microsoft.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here