Vedeți noul „Castle of Illusion” al Disney care rulează pe Surface Pro 3 și pe pictograma Lumia

Castle of Illusion vă permite să jucați în rolul lui Mickey Mouse în acest joc clasic re-imaginat pentru tablete, computere și telefoane. Este disponibil pe iOS și Android de la sfârșitul anului trecut, dar ne bucurăm că acum putem juca pe dispozitivele Windows și Windows Phone.

Prețul de 14 USD.99 și 9 dolari.99 fără nicio încercare gratuită la Windows și Windows Phone Store, probabil că vă întrebați dacă merită. Am petrecut ceva timp cu ambele versiuni ale jocului, așa că treceți de pauză pentru a vedea ceva joc.

Caracteristici:

  • Joacă în rolul lui Mickey Mouse în această reimaginare a jocului clasic Sega Genesis/Mega Drive.
  • Experimentați o lume de minuni, adusă la viață cu o grafică complet nouă și aventuri magice.
  • Călătorește prin cinci lumi magice pline de slujitorii puternice ai lui Mizrabel.
  • Completați provocările ascunse pentru a personaliza Mickey cu costume clasice.

Mickey trebuie să călătorească prin păduri fermecate, să înfrunte armate de jucării rebele și să navigheze în labirinturi de cărți vii pentru a o găsi pe Minnie. Folosind ecranul tactil, puteți deplasa cu joystick-ul virtual din partea stângă a ecranului. Butonul verde de salt se află în partea dreaptă a vizualizajului. Butonul roșu este pentru a arunca obiecte.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Apăsați și mențin apăsat butonul de sare pentru a sări mai sus. De asemenea, puteți sări peste capul inamicilor pentru a sări mai sus. De asemenea, am să nu jucăm putut folosi tipul Surface Pro pe Surface Pro 3. Bara de spatiu este salt, in timp ce Ctrl este aruncare. Utilizați tastele direcționale pentru deplasare.

Colțul din stânga sus arată până la 5 stele. Când un inamic îl lovește pe Mickey, o stea dispare și el continuă să joace de unde a fost lovit. Când Mickey rămâne fără stele, ia 1 statuie, care este numărul de sub stele. Dacă Mickey rămâne fără statui, te întorci la începutul nivelului.

Amestecul de grafică 2D și 3D este foarte satisfăcător. Aduce în minte amintiri despre Crash Bandicoot. Muzica este jucăușă și nu pare repetitivă. Există, de asemenea, un narator care te face să simți că ești un personaj dintr-o carte.

Șefii sunt duri în Castle of Illusion, dar pur și simplu poți continua să încerci. Primul șef îți cere să sari în cap de câteva ori, evitând același timp să fii călcat pe picioare sau să fii răsturnat. După ce-i învingeți pe șefi, colectați Rainbow Gems, astfel încât să puteți forma Rainbow Bridge necesar pentru a trece la turnul lui Mizrabel. Nu vrem să vă stricăm prea mult, așa că dacă jocul sună interesant până acum, ar trebui să mergeți mai departe și să-l obțineți.

Modul de joc simplu de alergare și săritură la Castle of Illusion îl face o pierdere de timp minunată.  În timp ce puteți juca pe o tabletă Windows cu doar un ecran tactil, nu se pare mai convenabil să folosiți gusturile fizice de pe o tastatură. Este grozav și pe Windows Phone. De fapt, este bine să-l controlezi pe Mickey pe ecranul mai mic.

Castelul Iluziilor costă 9 USD.99 pentru versiunea universală Windows Phone și Windows 8/10. Nu ne place că costă mai mult decât majoritatea jocurilor și nu oferă încercare gratuită, dar acest joc este de fapt destul de plăcut. Dacă cauți ceva nou det, credem că ar trebui să mergi mai departe cu jucată.

  • Descărcați Castle of Illusion pentru Windows 10 și Windows Phone

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here