Vedeți cea mai bună versiune pentru Remnant: From the Ashes

Remnant: From the Ashes are o mulțime de armuri și arme diferite. Deși există întotdeauna versiuni specializate care se concentrează pe maximizarea sănătății sau pe producerea cantităților unei uriașe de daune, acestea vă pot lăsa uneori vulnerabil la cele mai elementare atacuri. Jucăm Remnant: From the Ashes de întregi și simțim că folosirea setului Radiant cu arme și accesorii selectate este cea mai bună abordare completă.

Pentru a profita la maximum de armură și arme, ar trebui să le actualizezi cel mai înalt nivel. Mai jos, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a alege.

Set de armură radiantă

La fel ca orice alt set de armură din joc, setul de armură Radiant vine în trei bucăți. există două de la Stuck Merchant din regiunea Yaesha a jocului. El este greu de ratat. Casca poate fi găsită, de obicei, la nord de el, într-o temniță către care te îndrumă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Setul de armură radiantă acumulează daune prin loviri critice, astfel încât este devastator pentru inamici. De asemenea, oferă o excelentă, care poate fi completată cu amuleta și inelele potrivite.

Arme

Deoarece dușmanii din Remnant: From the Ashes te ucid frecvent, cel mai bine este să echipați pușca de lunetist Ruin. Numele este oarecum incorect, deoarece este într-adevăr o pușcă cu puls cu lunetă. Ruina vă permite să reînviați o dată ca Putere Mod. Deși durează ceva timp pentru a-l încărca, folosirea lui ca armă principală ar trebui să rezolve asta.

Pentru arma ta secundară, pistolul repetitor de pornire pare a fi cea mai bună opțiune. Are o cadență mare de foc, așa că dacă îl folosiți cu Wildfire Mod, puteți trage până la cinci proiectile de foc explozive din nou și din nou. Acest lucru este util atunci când te înfrunți cu șefi, în special pe șeful final cunoscut sub numele de Coșmar.

Accesorii

Pentru construcția noastră, ne-am concentrat pe apărare mai presus de orice alte statistici. Idolul răsucit, inelul mamei și inelul păstrătorului măresc eficiența armurii și sporesc rezistența elementară. Există și alte articole care reduc daunele corp la corp sau ajută la regenerarea sănătății, dar am că acestea oferă cea mai bună protecție.

Dacă ați folosit această versiune și ați găsit-o utilă, anunțați-ne. Cu această versiune, am reușit să-l învingem pe șeful final în modul Offline. Dacă l-ați modificat puțin pentru a o avea, spuneți-ne și nouă.

Salveaza lumea

Rămășiță: Din cenușă

Ucide toți monștrii

Remnant: From the Ashes este un shooter de supraviețuire la persoana a treia, plasat într-o lume post-apocaliptică invadată de creaturi monstruoase.

  • 40 USD la Microsoft Store

Treci în digital

Xbox One S: ediție completă digitală

Aruncă discurile

Asigurați-vă Xbox One S: All-Digital Edition astăzi, nouă și ambițioasă consolă fără disc a Microsoft. Este cel mai ieftin Xbox One a făcut vreodată, împreună cu trei jocuri descărcabile precum Forza Horizon 3. Dacă nu vă place media fizică, atunci aceasta este o opțiune grozavă.

  • 215 USD pe Amazon
  • 199 USD la Walmart

Accesorii Xbox excelente și accesibile

Îmbunătățește-ți experiența Xbox cu unul (sau toate) dintre aceste accesorii bugetare, toate aprobate de jucătorii Windows Central.

Kit PowerA Play & Charge pentru Xbox One (15 USD pe Amazon)

Acest kit de încărcare vă menține controlerele wireless Xbox One în funcțiune și oferă baterii pentru două controle. La doar 15 USD, acesta este, fără îndoială, partenerul nostru preferat de încărcare pentru buget.

Hub ElecGear 4 Port USB Xbox One S (19 USD la Amazon)

Acest mic hub de separare USB genial se atașează perfect pe partea laterală a consolei tale Xbox One S. Este ideal pentru utilizarea cu încărcătoare, controlere, căști și multe altele.

Stand Controller Gear (13 USD pe Amazon)

Afișează-ți cu mândri gamepad-urile Xbox cu acest suport elegant și funcțional. Designul licențiat este minimalist și negru și are un compartiment de depozitare ascuns, ceea ce face din prețul de 13 USD un adevărat furat.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here