Character Map UWP pentru Windows 10 facilitează inserarea caracterelor greu de găsit

Aplicația este disponibilă pe Windows 10 și Windows 10 Mobile, deși versiunea mobilă pare să nu aibă capacitatea de a copia un caracter și nu are opțiune pentru modul întunecat.

Din punct de vedere funcțional, aplicația nu este atât de diferită de Har caracterelor stocului, dar sunt câteva caracteristici utile și arată mult mai bine.

Dacă trebuie să inserați mai multe caractere diferite pe dispozitiv, Character Map UWP ușurează cu o bară de căutare la îndemână și un design prietenos cu atingerea și mouse-ul. (UWP, desigur, înseamnă Universal Windows Platform.)

Ca bonus suplimentar, este gratuit.

Consultați Harta caracterelor UWP în Magazinul Windows

Funcția UWP Character Map

Character Map UWP este o aplicație simplă. Vă permite să selectați un caracter în orice font și să copiați și să-l lipiți pentru a-l insera într-un document. De asemenea, puteți copia codul XAML sau codul Fonticon sau puteți salva un caracter ca fișier PNG. Când salvați un caracter ca PNG, puteți selecta rezoluția, ceea ce este grozav dacă vă aflați pe ecrane cu DPI-uri diferite.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Caracterele nu se limitează doar la litere și semne de punctuație. Aplicația are valoarea totală din lume până la simboluri precum și Windows. sorta Harta caracterelor UWP după „Toate fonturile” sau „Afișați numai fonturile simbol”, ceea ce face mult mai ușor să găsiți ceea ce căutați.

Un exemplu excelent de simboluri disponibile este sub fontul „Hololens MDL2 Assets”, unde există pictograme din tot Magazinul Windows, cum ar fi pictograma de partajare, setări, pictograme, indicatori de baterie și multe altele. Character Map UWP facilitează inserarea acestora oriunde după.

are orice caracter sau pictogramă folosind Unicode, ceea ce face și mai ușor săriți la sau pictogramă.

În ceea ce privește funcționalitatea, nu este mult mai mult. Character Map UWP face o sarcină specifică, dar o face foarte bine.

Hartă de caractere UWP design

În ceea ce privește funcția, Character Map UWP nu este atât de diferită de Character Map încorporată de la Microsoft. Există câteva diferențe funcționale, dar cele mai notabile schimbări sunt în design. Harta caracterelor UWP folosește un meniu hamburger, are pictograme mai ușor de tactil, vă permite să săriți anumite grupuri de fonturi făcând clic pe o literă și apoi puteți sări la orice grupă din lista alfabetică. Aplicația are chiar teme luminoase și întunecate. În comparație cu Harta de caractere date care vine pe stoc pe Windows, Harta de caractere UWP este mult mai modernă și mai atractivă.

Rezumând lucrurile

Character Map UWP este o aplicație bare bones, dar este o versiune mai frumoasă a hărții de caractere Windows de stoc. Își face treaba bine - și arată bine făcând-o.

Consultați Harta caracterelor UWP în Magazinul Windows

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here