Jurnal de modificare pentru Windows 10 Mobile 10586.63 dezvăluie remedieri mici, dar utile, inclusiv utilizarea Band și Cortana

După un pic greșit la implementare, Microsoft a reușit în sfârșit să obțină Windows 10 Mobile build 10586.63 pentru utilizatorii din programul Fast Ring for the Insider.

Actualizarea sistemului de remediere este considerată cumulativă și, prin urmare, nu adaugă funcții noi, ci se concentrează în schimburi pe remedieri și operare. Gabriel Aul de la Microsoft, de fapt, a remarcat că aceste actualizări sunt „modificări foarte direcționate pentru a remedia probleme specifice” și „În mare parte, remedieri de upgrade și alte lucruri de tip colț pe modelul dispozitivului."

Cu toate acestea, pentru cei care caută și mai multe detalii, un angajat Microsoft, numele 'jenmsft' pe Reddit a postat un mic jurnal de modificare. Ea a postat next information despre actualizarea de astăzi:

„Uau, ce zi plină... Am vrut doar să opresc pentru a vă anunța că, în afară de mărturie generală de fiabilitate, baterie și performanță care vin odată cu fiecare dintre aceste revizuiri, există și câteva lucruri pe care le-ați contactat cu mine despre care ar trebui să se termine: "

  • Tastați pe tastatura poloneză în Outlook Mail
  • Indicații pas cu pas prin Bluetooth în mașină
  • Utilizarea bateriei cu recunoașterea irisului
  • Fiabilitatea paginii de setări acțiunilor rapide
  • Utilizarea MS Band cu Cortana

Utilizatorii au putut confirma că Banda – în special Banda 1 – funcționează mai bine cu actualizarea. Am remarcat și pe Twitter că acțiunile de conectare Windows Hello par a fi, de asemenea, mai rapid, pe lângă utilizarea chiartă a bateriei observate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Va fi interesant să vedem în următoarele câteva zile ce experiențe de utilizator sunt din noua versiune. Gabriel Aul a confirmat că vor "

evaluați această construcție în inelul rapid timp de câteva zile și dacă nu se găsesc probleme, voi promova la inelul lent pentru persoane din interior.

Spune-ne în comentarii părerile tale despre .63 și dacă lucrurile au ajuns.

Sursa: Reddit

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here