Sărbătorește 20 de ani de Xbox cu echipamente noi cu logo-uri clasice

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Xbox Gear Shop are câteva zile noi pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a primei console Xbox.
  • comanda hanorace si tricouri care prezinta sigla original Xbox.
  • Microsoft are, de asemenea, la vânzarea șase cămăși Xbox Sphere Collection.

2021 este cea de-a 20-a aniversare a consolelor Xbox. Deși Xbox nu s-a lansat pe 15 noiembrie 2001, făcându-se exact aniversarea mai târziu în acest an, puteți sărbători 20 de ani de Xbox cu un echipament nou. Xbox Gear Shop are noi hanorace și cămăși pentru a comemora două decenii de jocuri Xbox.

Trei articole noi ale echipamentelor Xbox prezinta sigla consolei Xbox originale. Hanocul Xbox 20th Anniversary Nexus este disponibil în alb sau negru, în timp ce tricou Xbox 20th Anniversary Nexus este disponibil numai în negru.

Colecția Xbox Sphere include tricouri cu variante unice ale pictogramei Xbox Sphere. comanda cămășilor din colecția inspirată de Halo, State of Decay și Psychonauts. Microsoft listează cele șase cămăși Xbox Sphere Collection care sunt disponibile în prezent ca „Wave 1”, așa există șanse mari ca mai multe variante să fie pe cale.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Tricoul Xbox 20th Anniversary costă 28 USD, iar hanoracul Xbox 20th Anniversary costă 60 USD. Cămășile Xbox Sphere Collection la un preț de pornire mai mic de 20 USD.

Deși nu sunt noi în magazinul Xbox Gear, poți să comanzi și să poți personaliza Xbox 20th Anniversary sau un Tumbler personalizat Halo 20th Anniversary gravat cu laser. Xbox Gear Shop este actualizat frecvent, așa că merită să verificați când în când pentru a vedea ce nou.

Echipament pentru aniversarea a 20-a Xbox

au sărbători două decenii de jocuri Xbox cu articole noi din Xbox Gear Shop, inclusiv tricouri și au fost.

  • De la 20 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here