CD Projekt RED se îndreaptă către modelul „dual-francise”, se va concentra pe Cyberpunk și The Witcher

Ce trebuie sa stii

  • CD Projekt RED se va îndrepta către un model de „dublă franciză” pentru a ajuta la eficientizarea producției.
  • Studioul se gândește la viitorul Cyberpunk dincolo de 2077.
  • Raportul afirmă că compania vede mult potențial în Cyberpunk ca marca.

CD Projekt RED se va concentra pe viitorul Cyberpunk și The Witcher în viitor, conform rezultatelor financiare.

Raportul, care a fost postat online joi, a declarat că compania se va îndrepta către un „model cu două francize” care o va ajuta să eficientizeze producția pentru viitoarele intrări din ambele serie.

Iată citatul din raport.

Gestionarea a două francize majore separate (The Witcher și Cyberpunk), împreună cu mai multe echipe de dezvoltare independente, permite companiilor să desfășoare lucrări paralele pe mai multe proiecte și netezește programul de lansare pe termen lung. This migrare către un model de franciză dublă susținută de mai multe linii de produse independente permite, de asemenea, optimizarea activităților de producție și financiare, atenuează factorii de risc importanți și facilitează angajaților companiilor să caute împlinire profesională.

Ce înseamnă asta pentru consumatori? Ei bine, pentru început, se pare că studioul plănuiește mai multe intrări în franciza Cyberpunk sau caută măcar să o stingă după 2077. CD Projekt, compania-mamă care deține CD Projekt RED și GOG.com, vede mult potențial în noul brand pe baza feedback-ului din partea comunității și a presei, și asta chiar înainte ca jocul să ajungă pe platformă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Recepția entuziastă până în prezentul noului produs Studio de către jucători și experți deopotrivă sugerează o potențială puternică la diferite, atât în ​​​​ceea ce verifică PR, cât și atractivitatea comercială”, se arată în raport.

Cyberpunk 2077 va avea, evident, un impact uriaș asupra rezultatului final al CD Projekt RED, deoarece studioul a pus o mare de bani atât în ​​​​spatele dezvoltării, cât și în campania de marketing. Este ceva care este subliniat în situația financiară consolidată, care afirmă că jocul va „modifica venituri fundamentale ale Grupului în viitorul apropiat”."

Jocul va fi, de asemenea, prima lansare majoră a studioului în afara francizei The Witcher, deși compania nu intenționează să o abandoneze prea curând. Strategia cu două francize prevede că CD Projekt RED se va concentra atât pe Cyberpunk, cât și pe The Witcher (care include și GWENT) ca francize cheie din portofoliul său. Acest lucru include, sperăm, ca mai mulți jucători să cumpere jocurile mai vechi Witcher și să folosească GOG.com să o faci.

Raportul nu menționează detalii despre viitorul CD Projekt RED sau alte proiecte dincolo de Cyberpunk 2077, dar evidențiază actualizări ale GWENT, spunând că „rezultatele viitoare ale CD PROJEKT Capital Group vor depinde, de asemenea, de popularitate și progresul dezvoltării GWENT: The Witcher Card Game."

Alte informații interesante din raport includ componența angajaților companii-mamă (25% femei și 75% bărbați) și datele demografice care folosesc GOG.com pentru a cumpăra jocuri.

Un nou IP

Cyberpunk 2077

O mare schimbare pentru CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 caută să fie un joc uriaș pentru CD Projekt RED, cel puțin pe baza raportului său financiar. Jocul, plasat în orașul de noapte corupt, dar înfloritor, vă faceți să găsiți secretele nemuririi digitale oricum vedeți cel mai bine.

  • 50 USD pe Amazon
  • 50 USD la Walmart

Accesorii Xbox excelente și accesibile

Îmbunătățește-ți experiența Xbox cu unul (sau toate) dintre aceste accesorii bugetare, toate aprobate de jucătorii Windows Central.

Kit PowerA Play & Charge pentru Xbox One (15 USD pe Amazon)

Acest kit de încărcare vă menține controlerele wireless Xbox One în funcțiune și oferă baterii pentru două controle. La doar 15 USD, acesta este, fără îndoială, partenerul nostru preferat de încărcare pentru buget.

Hub ElecGear 4 Port USB Xbox One S (19 USD la Amazon)

Acest mic hub de separare USB genial se atașează perfect pe partea laterală a consolei tale Xbox One S. Este ideal pentru utilizarea cu încărcătoare, controlere, căști și multe altele.

Stand Controller Gear (13 USD pe Amazon)

Afișează-ți cu mândri gamepad-urile Xbox cu acest suport elegant și funcțional. Designul licențiat este minimalist și negru și are un compartiment de depozitare ascuns, ceea ce face din prețul de 13 USD un adevărat furat.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here