CEO-ul CD Projekt Red este „destul de mulțumit” de performanță actuală Cyberpunk 2077

Sursa: CD Projekt Red

Ce trebuie sa stii

  • Cyberpunk 2077 a fost lansat în decembrie. 10, 2020 la recepție mixtă, în special pe hardware de ultimă generație.
  • CD Projekt Red a furnizat numeroase patch-uri pentru joc pentru a rezolva toate problemele pe care le-ai intampinat.
  • CEO-ul CD Projekt Red, Adam Kiciński, este „destul de mulțumit” de performanță tehnică a Cyberpunk 2077 chiar acum.

Cyberpunk 2077 primește patch-uri pe toate platformele pentru a avea experiență, dar CEO-ul CD Projekt Red, Adam Kiciński, este „destul de mulțumit” de locul în care se află jocul în acest moment. Kiciński a vorbit despre acest subiect prin TVN24 și, după cum a fost tradus de IGN, a explicat modul în care CD Projekt Red continuă să lucreze la joc.

„Am atins deja un nivel satisfăcător [de stabilitate. Am lucrat și la performanța generală și suntem destul de mulți de asta. Desigur, am remediat și erori și erori și vom continua să facem acest lucru. De-a lungul timpului, vom introduce remedieri la sistemele generale pe care jucătorii [au subliniat că au nevoie de a avea nevoie."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cyberpunk 2077 a revenit recent în PlayStation Store după ce a fost eliminat, deși Sony și CD Projekt Red recomandă să joci pe un PS5 pentru cea mai bună performanță pe o consola PlayStation.

O versiune de generație actuală a Cyberpunk 2077 este proiectată pentru Xbox Series X, Xbox Series S și PS5, care va fi un upgrade gratuit pentru oricine a doritonat deja jocul. CD Projekt Red nu a oferit multe detalii, cu excepția faptului că upgrade-ul este programat pentru cândva în jumătatea din spate a anului 2021, alături de un upgrade pentru jocul de rol anterior al companiei, The Witcher 3: Wild Hunt.

Viitorul întunecat

Cyberpunk 2077

Bun venit în Night City

Cyberpunk 2077 este un RPG întins situat într-o lume controlată de corporații. Dacă îl iei acum, vei primi un upgrade gratuit când vei veni noua versiune concepută pentru Xbox Series X și S.

  • 60 USD la Microsoft
  • 40 USD la Best Buy
  • 40 USD la GameStop

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here