Modurile de joc Capture the Flag și Strongholds sunt acum disponibile în Halo Infinite beta

Sursa: Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

  • Halo Infinite găzduiește în prezent a doua sa previzualizare tehnică, jucătorii bucurându-se de Arena Slayer chiar acum.
  • Pentru a doua zi, 343i a deschis porțile pentru două moduri de joc suplimentare pe care jucătorii le pot încerca pe hărțile Arena.
  • Capture the Flag poate fi jucat pe harta Bazaar, în timp ce modul Strongholds poate fi jucat pe Live Fire și Reîncărcare.
  • Nu este clar dacă aceste moduri de joc vor rămâne pentru restul previziunilor tehnice, dar pare probabil.

Halo Infinite se află în ziua a doua a celui de-al doilea eveniment de previzualizare tehnică, care le permite jucătorilor să se bucure de viitorul shooter la persoana întâi în toată gloria sa haotică și plină de acțiune. Desigur, 343 Industries adaugă ceva la amestec în ziua a doua, cu două moduri de joc nou-nouțe disponibile acum pentru a juca alături de Arena Slayer. Începând chiar acum și (probabil) continuând în a doua sesiune de joc mai târziu astăzi, cel puțin, jucătorii se pot bucura de Capture the Flag and Strongholds în Halo Infinite.

Pregateste-te de lupta! Prima sesiune de joc #HaloInfinite Multiplayer Tech Preview de astăzi este live până la ora 14:00 PT.
Slayer, Capture the Flag și Strongholds și-au deschis porțile oficială. poza.stare de nervozitate.com/a9u25Q5ybY

— Halo (@Halo) 25 septembrie 2021

Ambele moduri de joc nu sunt încă în categoria Arena, ceea ce înseamnă că sunt acțiune clasică 4 versus 4 Halo pe cele trei hărți care au fost deja incluse în previzualizarea tehnică. Modul de joc Capture the Flag poate fi jucat doar pe harta Bazaar, în timp ce Strongholds poate fi jucat atât pe Live Fire, cât și pe Recharge. Momentan, Slayer clasic și cele două moduri de joc noi sunt grupate în aceeași listă de redare, așa că nu puteți alege să vă puteți juca.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deși modurile de joc sunt cel puțin disponibile pentru astăzi, nu este clar încă dacă vor rămâne pentru restul celor de-a doua previzualizări tehnice. Deși pare probabil că 343i nu ar elimina modurile de joc după doar o zi de testare, cel mai bine este să intri și să vezi despre aceasta toată agitația astăzi, pentru orice eventualitate.

Pentru a vă asigura că nu pierdeți nicio acțiune, urmăriți programul beta complet al Halo Infinite. De date aceasta, 343i se limitează la ferestre de patru ore pentru matchmaking online, pentru a forța, sperăm, un număr mai mare de jucători să intre în joc în același timp. În ciuda problemelor predominante cunoscute în versiunea beta Halo Infinite, primirea comunității a fost aproape covârșitor de pozitivă până acum, evidențiind modul în care Halo Infinite ar putea fi siguranța dintre cele mai bune jocuri Xbox din acest an.

Dacă de data aceasta nu ați reușit să intrați în previzualizarea tehnică a lui Halo Infinite, nu s-a pierdut orice speranță. S-a anunțat că jucătorii suplimentari li se va permite să se alăture previzualizării tehnice Halo Infinite în săptămâna a doua.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite va fi cu siguranță un joc incredibil plin de unii, aventură și multe altele. Pe baza experienței beta și a ceea ce s-a văzut la E3 2021, abia așteptăm să o jucăm la lansare.

  • 60 USD la Microsoft
  • 60 USD la Best Buy
  • 60 USD la Steam

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here