Capcom lansează Resident Evil 7 Gold Edition, expansiuni finale

Lansarea ediției de aur coincide cu debutul expansiunilor rămase pentru jocul numit Not a Hero și End of Zoe. Not a Hero este disponibil pentru a descărca gratuit pentru toți posesorii de Resident Evil 7, cu revenirea preferatului fanilor Chris Redfield. Având loc după evenimentele îngrozitoare prin care trece Ethan Winters, Chris este în căutarea lui Lucas Baker pentru a pune capăt tragediei lui Baker o dată pentru totdeauna.

End of Zoe este inclus în Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition sau poate actualiza pentru posesorii de Season Pass. În ea, joci ca un membru nevăzut anterior al familiei Baker. Poți experimenta latura străină a survival horror în timp ce te lupți folosind luptele corp la corp cu creații îngrozitoare din mlăștinile moșiei Baker. Proprietarii versiunii originale pot fi găsite pentru a descărca separat pentru 14 USD.99.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Am analizat Resident Evil 7 acum multe luni și am dat un scor perfect. Dacă nu ați experimentat încă renașterea titlului a formulei clasice de supraviețuire horror, asigurați-vă că o verificați la comercianții cu amănuntul. Acesta este jocul pe care îi îngrijesc fanii Resident Evil așteptau pentru că revigorează cu succes franciza.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Amazon

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here