Canadienii pot economisi 150 USD pe laptopul Microsoft Surface. Treceți prin Ziua Muncii

This ofertă va fi bună doar pentru cumpărătorii de chilipiruri din Canada. Mergeți la magazinul Microsoft și economisiți 150 USD pe costul unui nou laptop Surface Go. Îl puteți obține pentru doar 809 USD.99. Acestea aplică este o reducere bună și se laptopurilor cu tastatură în limba engleză sau franceză. Aceasta este o configurație limitată, deoarece altele cu mai multă RAM sau un SSD mai mare nu sunt la vânzare. Această vânzare se încheie în septembrie. 3.

De asemenea, puteți salva într-un mod diferit pentru configurațiile mai avansate. Luați versiunea în valoare de 1.230 USD și puteți obține gratuit pentru căști Surface Earbuds. Având în vedere că acele căști costă în mod normal 260 USD, ținând cont de niște economii bune.

Microsoft Surface Laptop Go | Reducere de 150 USD

Specificațiile acestui laptop includ un 12.Ecran tactil de 4 inchi, procesor Intel Core i5 de 10-a generație, 8 GB RAM și un SSD de 128 GB. alegeți tastatura franceză sau engleză și economiți totuși 150 USD.

  • 809 USD.99 la Microsoft Canada

În recenzia noastră despre Surface Laptop Go, am dat 4.5 stele din 5 și o insignă The Best. Daniel Rubino a spus: „Privind caracteristicile de bază – tastare, trackpad, sunet, afișaj, dimensiune, greutate, performanță și durata de viață a bateriei – Laptop Go face o treabă incredibil de bună de a echilibra toate acestea."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Această versiune a laptopului include un procesor Intel Core i5 de 10-a generație, 8 GB RAM și o unitate SSD de 128 GB. Sunt grafică Intel integrată, Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.0.

Nici nu trebuie să vă faceți griji pentru durata de viață a bateriei acestui laptop. voi să jucați să continuați să calculați, sau orice altceva toată ziua, cu până la 13 ore de utilizare. Ar trebui să fie suficient pentru a vă duce de la o sesiune de încărcare la alta.

Cele 12.Ecranul de 4 inchi este, de asemenea, un ecran tactil multi-touch cu 10 puncte. Are o rezoluție de pixeli de 1536 x 1024 cu 148 PPI. Difuzoarele sunt omnisonice și suportă Dolby Atmos. Veți avea un port USB-C și USB-A. De asemenea, este acoperit de o garanție a unui an de la Microsoft.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here