Canadienii pot obține gratuit o pereche de căști Surface Earbuds cu Surface Laptop Go

Microsoft are o excelentă pentru canadieni de a economisi chiar acum. Dacă ai cumpărat Surface Laptop Go pentru 1.229 USD.99 puteți combina cu o pereche de căști Surface Earbuds și puteți obține absolut gratuit. Căștile Surface Earbuds ar costa în mod normal 259 USD.99. Acestea se pot asocia cu noul tău laptop sau pot fi folosite cu smartphone-ul tău și alte dispozitive. Oferta vine și cu livrare gratuită. Laptopul este disponibil în Platinum, Ice Blue sau Sandstone și puteți alege între o tastatură engleză sau franceză, în funcție de ceea ce este mai convenabil pentru dvs. Această vânzare specială cu căștile gratuite se încheie pe 30 august, așa că profitați de fiecare dată.

Căști gratuit cu Microsoft Surface Laptop Go | Valoare de 260 USD

Cumpărați Surface Laptop Go, adăugați căștile Surface Earbuds în alb sau gri și obțineți-le gratuit. Aceasta este o valoare de 260 USD gratuit. Laptopul în sine are un procesor Intel Core i5, 8 GB RAM și o unitate SSD de 256 GB.

  • 1.230 USD Microsoft CA

Pentru ca oferta Laptop Go să funcționeze, va trebui să alegeți configurația care include un procesor Intel Core i5, 8 GB RAM și o unitate SSD de 256 GB. Aceasta este, versiunea pe care o are, să fie sinceră, deoarece mai puțină RAM un SSD mai mic ar deveni greoaie după un timp.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Aceasta este, sincer, oferta perfectă pentru noi, deoarece cea mai mare preocupare a noastră cu Surface Earbuds din recenzia noastră a fost prețul. Ei bine, este greu de învins gratuit când vine vorba de preț. Daniel Rubino a spus: "...Căștile Surface Earbuds pre conducerea în ceea ce privește confortul, durata de viață a bateriei și calitatea audio. Microsoft intenționează ca acestea să fie purtate toată ziua și acest obiectiv este atins."

Am dat Surface Laptop Go 4.5 stele din 5 și a spus „aproape totul este corect."

Primești un 12.Ecran tactil de 4 inchi cu rezoluție de 1536 x 1024 pixeli, o durată de a bateriei pe toată viața zilei, care poate dura până la 13 ore, difuzoare Omnisonic și chiar un cititor de amprentă care funcționează cu Windows Hello pentru autentificarea ușoarei și a zilei. mai bună. Sunt USB-C, Wi-Fi 6, Bluetooth și multe altele.

Amințiți-vă că aceasta este o afacere doar canadiană! Îmi pare rău pentru restul lumii!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here