Transportatorii canadieni nu vor vinde Lumia 950 sau Lumia 950 XL”,

Microsoft a primit multă presă săptămâna aceasta cu anunțul viitoarelor sale smartphone-uri Lumia 950 și Lumia 950 XL. Cu toate acestea, nu par să primească prea multă dragoste de la principalii operatori wireless din Canada. Un nou raport spune că niciunul dintre ei nu intenționează să transporte dispozitive Windows 10 Mobile.

Raportul, prin surse anonime, vine de la MobileSyrup, cu sediul în Canada, care a raportat anterior că Rogers nu va vinde noile Lumias și a modificat ulterior acel raport cu mai multe informații:

„MobileSyrup a aflat că, deocamdată, niciun operator nu intenționează să vândă Lumia 950 sau Lumia 950 XL în Canada. Microsoft intenționează să vândă telefonul prin propriile canale din magazin și de comerț electronic direct și deblocat, pentru 749 USD și, respectiv, 849 USD CAD".

„Există posibilitatea ca acest lucru să se schimbe, dar am auzit de la surse de la Rogers, Bell și Telus . . . că transportatorii au ales să transmită receptorul."

În SUA, doar AT&T a anunțat planuri de a vinde Lumia 950, dar CEO-ul T-Mobile, John Legere, a postat pe contul său de Twitter săptămâna aceasta că operatorul său este deschis să vândă telefoanele dacă Microsoft le face o ofertă.

Mulțumesc lui Anabranch pentru pont!

Prețul și disponibilitatea pentru Lumia 950 și Lumia 950 XL

Sursa: MobileSyrup

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here