folosiVR controlerele Valve Index cu alte căști?

Cel mai bun raspuns: Da, puteți utiliza controlerele Index cu orice căști care utilizează tehnologia de urmărire a valvelor (1.0 sau 2.0).

  • VR de prima generație: Vive (499 USD la Amazon)
  • VR de vârf: Valve Index (1000 USD la Steam)
  • VR clar și de înaltă definiție: Pimax (309 USD la Amazon)

Tehnologie de urmărire flexibilă

Când HTC a dezvoltat Vive, au înrolat Valve pentru a-și proiecta hardware-ul. Rezultatul a fost sistemul de urmărire Vive, actualizat ulterior la 2.0. Deoarece acest sistem este folosit și pentru viitorul Valve Index, hardware-ul este compatibil. Alte căști pot utiliza, de asemenea, sistemul de urmărire Valve. Datorită acestei compatibilități, noile controlere Index (numite anterior Knuckles) pot fi folosite cu alte sisteme.

Ce sisteme sunt compatibile?

Primul set cu cască care a folosit sistemul de urmărire Valve a fost HTC Vive. Deoarece Valve a dezvoltat hardware-ul Vive HTC, tot ceea ce are legătură cu Vive este compatibil cu urmărirea Valve. Odată cu lansarea Pro, au introdus 2.0 sistem de urmărire. Unele componente hardware nu sunt compatibile cu 2.0, dar în controlerelor Index, oricare va funcționa. În plus, setul cu cască Pimax utilizat și sistemul de urmărire Valve, astfel încât controlerele vor funcționa și pentru acest set cu cască. Regula generală este că, dacă funcționează cu sistemul de urmărire Valve, va funcționa cu controlerele Index.

Ce sistem este pentru tine?

Dacă alegeți să utilizați controlerele Index cu un alt sistem, există în mod clar multe opțiuni. Există argumente pro și contra pentru fiecare. Pentru cel mai echilibrat la un preț accesibil, vă recomandăm HTC Vive. Deoarece obțineți întregul kit VR, veți obține și baghetele Vive, care pot fi mai potrivite pentru unele jocuri în comparație cu controlerele Index. Cel mai important, Valve a avut o mână directă în proiectarea hardware-ului Vive, astfel încât controlerele Index vor funcționa imediat. Consultați mai multe informații despre HTC Vive.

HTC Vive

VR imersivă

Cea mai buna alegere

HTC Vive a fost primul set cu cască VR cu 6 grad de libertate. Vive oferă o experiență VR complet captivant atât pentru entuziaști, cât și pentru consumatori.

  • 499 USD pe Amazon
  • 650 USD la Walmart

Indicele supapelor

Următorul set cu cască VR premium

VR de ultimă oră

Căștile Valve Index oferă o experiență VR vizuală de înaltă calitate și un nou tip de controler. Amestecați și potriviți echipamentul dvs. existent cu Valve Index cu sistemul de urmărire Valve.

  • 1000 USD la Steam

Pimax

VR expansiv

VR clar și de înaltă definiție

Pimax este una dintre primele alternative la HTC Vive. Oferă cel mai mare câmp vizual al oricărui set de căști VR și este perfect pentru un pasionat de VR de vârf.

  • 309 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here