trebuie să faceți upgrade RAM la IdeaPad 730S de la Lenovo?

Cel mai bun raspuns: Nu, memoria RAM din Lenovo IdeaPad 730S nu poate fi actualizată. În ciuda faptului că pot scoate panoul din spate și pot accesa hardware-ul intern al laptopului, toate modelele vin cu memorie RAM lipită pe placa de bază. ai, totuși, să faci upgrade la M.2 unități SSD PCIe cu relativă ușurință.

Lenovo: IdeaPad 730S (de la 720 USD)

De ce nu poate fi actualizată memoria RAM în Lenovo IdeaPad 730S?

Nu există acces ușor la RAM aici funcționează mare de răcire și baterie. În orice caz, este lipit pe placa de bază.

În cele mai multe cazuri, producătorii de laptopuri reduc costurile și economisesc spațiu, nefurnând un modul RAM sau un conector care să permită schimbarea și scoaterea stick-urilor. Când luați în considerare IdeaPad 730S - un laptop relativ accesibil, care are o grosime de doar o jumătate de inch cu capacul închis - aceste motive au foarte mult sens.

În afară de design și preț, Lenovo oferă configurații RAM DDR3 de 8 GB și 16 GB direct din magazinul online. Din punct de vedere al performanței, acesta este cam tot ceea ce veți avea nevoie pentru a se potrivi cu procesorul (CPU) Core i7-8575U și cu grafica integrată Intel UHD 620. Adăugarea mai multor, să zicem până la 32 GB, ar fi probabil risipă.

Ce poate fi actualizat în Lenovo IdeaPad 730S?

Lor.2 SSD PCIe este, din fericire, ușor accesibil, ținut doar cu un singur șurub. Mai sus este cardul Realtek Wi-Fi, care este și el înlocuibil.

După îndepărtarea relativă ușoară a panoului din spate (există nouă șuruburi Torx care îl țin în jos), au acces imediat la cardul Wi-Fi Realtek și la M.2 SSD PCIe. Bateria poate fi scoasă și dacă se poate acoperi o problemă care nu este de garanție, dar cel mai frecvent de SSD, deoarece Lenovo va ocupa doar 128 GB sau 256 GB de stocare solidă.

Majoritatea modelelor vor veni cu un SSD Samsung PM981, care în testarea noastră a atins viteze de citire până la 3.450 MB/s și viteze de scriere până la 1.463 MB/s. Aceasta este o performanță serioasă, dar încă depășește doar 256 GB, ceea ce nu este prea mult în zilele noastre, cu excepția cazului în care vă bazați foarte mult pe cloud. Va trebui să clonați SSD-ul sau să luați de la capăt cu o nouă instalare Windows 10, dar procedura ar trebui să merite pe termen lung dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare.

Caiet cu clapetă

Lenovo IdeaPad 730S

Ultrabook impresionant cu un preț accesibil

IdeaPad 730S ar putea fi ușor confundat cu un laptop premium, cel puțin până când vezi prețul. Obține performanță puternică, un afișaj grozav și un șasiu slab din aluminiu, toate pentru mai puțin de 800 USD. Dacă nu puteți actualiza singur memoria RAM, puteți obține configurații de 8 GB și 16 GB direct de la Lenovo, acest lucru este mai mult decât suficient pentru mulți oameni.

  • 720 USD+ la Lenovo

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here