face upgrade RAM-ul de pe Lenovo ThinkPad X1 Extreme?

Cel mai bun raspuns: ThinkPad X1 Extreme de a doua generație de la Lenovo poate suporta până la 64 GB de RAM DDR4 SODIMM și poate fi actualizat de utilizator dacă poate face singur munca. Un upgrade bun este un kit de 32 GB de RAM Corsair Vengeance.

  • Actualizați-l singur: Corsair Vengeance 32GB SODIMM DDR4 2666 MHz (150 USD la Amazon)
  • Cumpărați laptopul: Lenovo ThinkPad X1 Extreme (de la 2.459 USD la Lenovo)

Faceți un laptop bestial și mai bun

Lenovo ThinkPad X1 Extreme este un laptop puternic, așa cum iese din cutie, cu specificații de vârf, care include până la un procesor Intel Core i9, afișat HDR și un GPU GTX 1650 de la NVIDIA. Toate înfășurate în exteriorul elegant, subțire, ușor și incredibil de durabil pe care fanii ThinkPad X1 au ajuns să-l cunoască și să-l iubească.

Dacă obțineți unul, specificațiile de bază includ 8 GB de RAM, ceea ce este în regulă, dar X1 Extreme acceptă până la 64 GB. Deoarece este un laptop de calitate profesională, există șanse mari să aibă mai multă memorie RAM pentru a gestiona unele procese intensive.

Din fericire, poți economisi puțin în avans și poți face upgrade-ul cu relativă ușurință. Memoria RAM nu este lipită de placă de bază și folosește stick-uri de memorie SODIMM DDR4 standard, așa că, odată ce deschideți laptopul, este o casă de câteva secunde pentru a face upgrade.

RAM excelentă pentru treabă

Există o mulțime de memorie RAM bună, dar nu puteți da greș cu un kit Corsair Vengeance de 32 GB. Nu numai că este de bună calitate și rulează la 2666 MHz, dar este și o valoare excelentă pentru un kit care conține o pereche de stick-uri de 16 GB.

Cu excepția în care știți că trebuie să ajungeți la maximum 64 GB pentru orice sarcină de lucru, 32 GB este o actualizare destul de substanțială pentru orice scop, iar prețurile RAM care s-au stabilizat în ultimele 12 luni, nu mai este unul. costisitor de realizat.

Alegerea noastră

Corsair Vengeance 32GB SODIMM DDR4 2666 MHz

Un upgrade solid și destul de accesibil

Actualizarea memoriei RAM de pe ThinkPad X1 Extreme este destul de simplă, iar acest kit de 32 GB este o alegere excelentă la un preț excelent.

  • 150 USD pe Amazon

Laptop puternic

Lenovo ThinkPad X1 Extreme

Actualizați memoria RAM în timp

Noul ThinkPad X1 Extreme începe cu 8 GB de RAM, dar puteți face upgrade RAM dacă puteți economisi imediat. Din cutie, acesta este încă un laptop puternic.

  • De la 2.459 USD la Lenovo

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here