actualizați memoria RAM în ASUS ZenBook Pro Duo?

Sursa: Windows Central

Cel mai bun raspuns: Nu, nu puteți upgrade memoria RAM pe ASUS ZenBook Pro Duo. Este în regulă, totuși, pentru că vine cu o tonă din el imediat scos din cutie.

  • Cumpărați-l pe al tău: ASUS ZenBook Pro Duo (3.250 USD pe Amazon)

De ce nu contează că nu poți upgrade memoria RAM

După cum sa menționat mai sus, este imposibil să actualizați memoria RAM pe ASUS ZenBook Pro Duo. Acest lucru se datorează faptului că memoria RAM este lipită, ceea ce vă împiedică să o eliminați și să o înlocuiți. Cu toate acestea, acest lucru este complet în regulă, deoarece laptopul vine cu o memorie uimitoare de 32 GB de RAM imediat scoasă din cutie. Nicio sarcină de lucru sau joc, oricât de intens, nu va cere vreodată mai mult de 32 GB de RAM de la dvs. (de fapt, 8 GB este potrivit în marea majoritate a timpului), așa că nu există niciun motiv pentru care să vă faceți upgrade. RAM-ul oricum.

De ce ar trebui să achiziționați un ASUS ZenBook Pro Duo

Sursa: ASUS

ASUS ZenBook Duo este o bestie absolută a unui laptop pe care oricine caută calculatoare de lux îl va iubi. Cu GPU-ul său robust NVIDIA RTX 2060 și procesorul Intel Core i9-9980HK de top, este capabil să se ocupe de orice ar trebui să aruncați, inclusiv jocuri dedicate și sarcini de lucru intens, cum ar fi randarea modelelor sau videoclipurilor. De asemenea, are un design unic cu ecran dublu care include afișajul tactil OLED 4K principal, precum și un afișaj tactil 4K secundar deasupra tastaturii. Acest design este incredibil pentru productivitate, puteți vizualiza și rula programe și fișiere separate pentru fiecare ecran. Acest lucru vă oferă, în esență, o configurație de „monitor dublu” pentru dispozitiv, permițându-vă să efectuați mai multe sarcini eficiente și rapid.

În ceea ce privește designul fizic, ASUS ZenBook Pro Duo este și el excelent. Are mai puțin de un inch grosime, ceea ce este impresionant pentru un laptop atât de puternic. Acest cadru mic face ca dispozitivul să fie portabil și ușor de transportat. Sunt 6.4 lire (2.9 kg), care este puțin greu, dar nu este atât de greoi. Cadrele dispozitivului sunt plăcut subțiri, ceea ce este întotdeauna un bonus frumos. În cele din urmă, laptopul are o selecție excelentă de porturi care includ un slot Thunderbolt 3 și două USB-A 3.1 sloturi pentru conectivitate periferică excelentă.

Putere de ultimă oră

ASUS ZenBook Pro Duo

Tot hardware-ul pe care ți-ai putea dori vreodată

ASUS ZenBook Pro Duo are o cantitate incredibilă de putere hardware, precum și un design unic de afișaj dual 4K, făcându-l un laptop excelent pentru utilizatorii care caută ceva lux.

  • 3.250 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here