upgrade memoria RAM în ASUS ZenBook Duo?

Sursa: Windows Central

Cel mai bun raspuns: Din păcate, nu puteți upgrade memoria RAM în ASUS ZenBook Duo. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu vor avea nevoie, deoarece vine deja cu o mulțime.

  • Cumpărați-l pe al tău: ASUS ZenBook Duo (1.450 GBP la Amazon UK)

Dezbateri despre RAM și ASUS ZenBook Duo

Din păcate, nu este posibil să actualizezi memoria RAM în ASUS ZenBook Duo. Acest lucru se datorează probabil faptului că hardware-ul complică sub capotă care menține ecranul secundar în starea de funcționare este prea sensibilă pentru ca utilizatorii să se apropie. Cu toate acestea, deoarece dispozitivul vine cu multă memorie RAM din cutie, este puțin probabil ca mulți oameni să-l facă upgrade. Obține 16 GB cu ASUS ZenBook Duo, ceea ce este mai mult decât suficient pentru aproape orice sarcină sau activitate pe care o vei face cu un laptop.

De ce ar trebui să obțineți un ASUS ZenBook Duo

Sursa: Windows Central

ASUS ZenBook Duo este unul dintre cele mai interesante laptop-uri de astăzi, deoarece sunt un ecran secundar unic situat deasupra tastaturii. ecran este activat pentru atingere (un stylus este inclus în cutie), așa că puteți folosi pentru a evidenția lucruri, a notă și multe altele. păstrează fișierele și programele separate de afișajul principal care rulează și pe al doilea ecran, ceea ce vă permite, în esență, să creați o configurație de „monitor dublu” cu dispozitivul. Laptopul însuși include și un hardware competent între memoria RAM, GPU-ul său NVIDIA MX250 și procesorul Intel i7-10510U de a 10-a generație. Cu un astfel de hardware, dispozitivul poate fi folosit pentru fiecare sarcină de lucru imaginabilă și poate face chiar și jocuri ușoare. Procesorul Intel din a 10-a generație permite, de asemenea, ca laptopul să fie utilizat cu Wi-Fi 6, cel mai recent standard de Wi-Fi care mărește viteza și stabilitatea conexiunii.

Din punct de vedere fizic, dispozitivul este grozav. Cântărește doar 3.3 lire sterline (1.5 kg), deci este ușor de purtat cu tine în deplasare, iar ramele din jurul ambelor ecrane sunt, de asemenea, subțiri, ceea ce este întotdeauna un plus. ASUS ZenBook Duo vine și cu o selecție excelentă de porturi pentru periferice, inclusiv două USB-A 3.1 slot și un USB-C 3.1 slot (nu Thunderbolt 3).

Măreție generală

ASUS ZenBook Duo

Afișări duble pentru victorie

Acest laptop are o caracteristică unică de ecran dublu și hardware excelent, ceea ce face un dispozitiv grozav pe care ar trebui să vă gândiți să îl luați.

  • 1.450 GBP la Amazon UK

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here