adăuga un suport pentru pahare la un scaun de gaming?

Sursa: Respawn

Cel mai bun raspuns: da! Atâta timp cât scaunul tău de gaming are cotiere, îi poate permite un suport pentru pahare.

  • Accesoriu pentru pahare: Dirza Clip On Cupholder (9 USD pe Amazon)

Merită adăugarea unui suport pentru pahare?

Există două motive principale pentru care credem că merită să adăugați un suport pentru a vă face scaunul. de gaming. Primul că este incredibil de accesibil și ușor de făcut, iar celălalt este că este o modalitate excelentă de a vă asigura că nu vărsați băutura toate componentele electronice prea sensibile.

Suportul pentru pahare cu clipuri Dirza pe care îl vom analiza mai jos în acest articol este incredibil de ieftin, ceea ce înseamnă că nu va fi o problemă pentru niciun jucător. În plus, instalarea lui pe scaun este ușor și durează doar câteva secunde, așa că nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să faceți ceva complicat. Adăugarea unui suport pentru pahare pe scaun vă asigură, de asemenea, că nu vă puteți răsturna băutura din greșeală așa cum ați face dacă ar fi pe birou. lucru ar avea potențialul de a vă distruge serios ziua dacă s-ar întâmpla, deoarece tastaturile, mouse-urile și alte accesorii pot deveni defecte dacă prea mult lichid intră în componentele lor interioare. Prin urmare, este o idee bună să eliminați în totalitatea riscului.

De ce să mergi cu suportul de pahare al lui Dirza?

Sursa: Dirza

Suportul pentru pahare cu clipuri. Dispunând de o clemă în stil de agrafă care se poate atașa strâns la orice margine care este 1.5 inci grosime sau mai putin, este foarte usor de utilizat si de configurat. Nimic în afară de a vă iubi brațul în partea laterală a suportului pentru pahare îl va deplasa și are un diametru de trei inci care vă asigură că puteți introduce mulți cei în suport, indiferent de câte lățime. Cel mai bun dintre toate, este sub zece dolari, ceea ce îl face foarte accesibil.

Pentru a utiliza acest accesoriu, scaunul dvs. de gaming va trebui să aibă cotiere, dar aproape toate scaunele de gaming au, așa că nu ar trebui să fie o problemă. Fără îndoială, acest suport de pahare ingenios va fi un plus fantastic oricărui scaun de gaming și are potențialul de a vă salva de eventualele deteriorări ale echipamentului în continuare.

Alegerea noastră

Dirza Clip On Cupholder

Clipuri, rămâne

Acest accesoriu ingenios pentru pahare este completarea perfecta pentru orice scaun de gaming, mai ales ca este accesibil si usor de folosit.

  • 9 dolari pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here