Surface Pro X poate alimenta ecrane externe 4K duale?

Sursa: Windows Central

Cel mai bun raspuns: Da, Surface Pro X acceptă două afișaje externe 4K cu o rată de reîmprospătare până la 60 Hz. În funcție de hardware-ul pe care îl folosiți, există câteva soluții pentru a configura totul corect.

  • Pro cu ARM: Microsoft Surface Pro X (de la 849 USD la Amazon)
  • Adaptor 4K la 60 Hz: Cable Matters Hub USB-C 4K (60 USD la Amazon)
  • Ecran 4K de 27 inchi: BenQ PD2700U (476 USD la Amazon)
  • Adaptor pentru conectarea în lanț: Cable Matters USB-C la DP (20 USD la Amazon)

Porturile USB-C duale setează Pro X pentru viitor

Surface Pro X este o versiune mai subțire, mai portabilă din gama Pro, care este alimentată de ARM datorită procesului Microsoft SQ1 personalizat. Pentru conectivitate, include două USB-C 3.Porturi 1 Gen 2, precum și Surface Connect și un slot Nano-SIM pentru LTE.

După cum am văzut într-un videoclip Microsoft Mechanics, Pro X este capabil să alimenteze două ecrane 4K la o rată de reîmprospătare de 60 Hz de la un port USB-C, lăsându-l pe celălalt deschis pentru un hub, dock sau alte accesorii.

La fel ca Pro 7 și Laptop 3, conducerea a două afișaje 4K la o rată de reîmprospătare de 60 Hz de la un singur port USB-Care nevoie de ceva hardware suplimentar. Cea mai ușoară soluție pentru o ieșire cu un singur port este adăugarea unui adaptor. În timp ce încă așteptăm lansarea USB-C DisplayPort 1 al Plugable.4 MST anunțat la CES 2020, puteți cumpăra un adaptor Cable Matters USB-C 4K pentru aproximativ 60 USD. Are DisplayPort 1 potrivit.4 Suport Multi-Stream Transport (MST) pentru a gestiona ecrane duble 4K la o rata de reîmprospătare de 60 Hz; tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la portul USB-C de pe Pro X și să vă conectați monitoarele la adaptor.

Sursa: Microsoft

De asemenea, puteți investi într-un monitor care acceptă nativ DP 1.4 MST up (prin DisplayPort sau USB-C) și DP 1.2 sau 1.4 în jos pentru a începe un lanț de margarete. Al doilea monitor trebuie să ruleze doar DP 1.2 sau DP 1.4 pentru a vă conecta înapoi la primul afișaj. Din păcate, monitoarele care pot acționa ca primele dintr-un lanț de margarete sunt în prezent greu de găsit, mai ales la rezoluție 4K.

O opțiune de top este monitorul 4K PD2700U de la BenQ, care costă aproximativ 476 USD. Are o mulțime de caracteristici și reproducere precisă a culorilor pentru lucrările de proiectare, dar poate fi folosit și în scopurile mai standard. Concluzie? Va arăta grozav pe biroul tău.

Dacă decideți să mergeți pe această cale, obțineți că va trebui să investiți într-un adapter mic USB-C la DisplayPort pentru a conecta monitorul la Pro X și pentru a începe conexiunea. Cable Matters are soluția, cu un adapter care costă aproximativ 20 USD.

Pro cu ARM

Microsoft Surface Pro X

Subțire și ușor Pro cu LTE

Datorită conectivității USB-C, puteți adăuga ecrane externe duale 4K cu o rată de reîmprospătare de 60 Hz la Pro X, rezultând o stație de lucru formidabil.

  • De la 849 USD la Amazon
  • 1000 USD la Best Buy

Adaptor dual 4K

Cable Matters Hub USB-C 4K

Adaptor potrivit pentru lucrare

Acest adaptor se conectează la Pro X cu USB-C și oferă suport pentru ecrane duble 4K la sau rata de reîmprospătare de 60 Hz.

  • 60 USD pe Amazon

Monitor 4K de 27 inchi

BenQ PD2700U

Ecran 4K de calitate profesională

PD2700U de la BenQ acceptă conectarea în lanț, permițându-vă să vă conectați Pro X la câteva ecrane cu doar un adapter mic.

  • 476 USD pe Amazon
  • 544 USD la Walmart

Pentru Daisy Chaining

Adaptor Cable Matters USB-C la DP

Cu acest adaptor accesibil, puteți conecta monitorul BenQ la portul USB-C de pe Pro X. De acolo, sunteți liber să vă conectați în lanț la un al doilea afișaj.

  • 20 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here