Poate Surface Pro 7 să alimenteze două vizualizări externe 4K?

Sursa: Windows Central

Cel mai bun raspuns: Da, Surface Pro 7 și Pro 7 Plus acceptă două afișate externe 4K cu o rată de reîmprospătare până la 60 Hz. În hardware-ul pe care îl îngrijesc, există câteva soluții pentru a realiza această configurare.

 • Premium 2-în-1: Microsoft Surface Pro 7 (de la 750 USD la Microsoft)
 • Reîmprospătare ușoară: Microsoft Surface Pro 7+ (de la 900 USD la Microsoft)
 • Adaptor 4K la 60 Hz: Cable Matters Hub USB-C 4K (66 USD la Amazon)
 • Ecran 4K de 27 inchi: BenQ PD2700U (500 USD la Amazon)
 • Adaptor pentru conectarea în lanț: Cable Matters USB-C la DP (18 USD la Amazon)

Conectivitatea se schimbă pentru viitor

Nu s-au schimbat multe din punct de vedere fizic pentru noua generație, dar Surface Pro 7 a fost înlocuit cu Mini DisplayPort cu USB-C 3.1, permițând o conectivitate mai versatilă, care este mai potrivită pentru viitor. Același lucru este valabil și pentru Surface Pro 7 Plus, versiunea ușoară reîmprospătată pentru afaceri. Multe dispozitive și accesorii externe merg pe calea USB-C, iar laptopurile anterioare Pro nu aveau o modalitate nativă de conectare.

După cum se discută într-un videoclip Microsoft Mechanics care detaliază caracteristicile noilor dispozitive Surface, USB-C 3.1 port de pe Surface Pro 7 poate conduce ecrane duble 4K la o rata de reîmprospătare de 60 Hz. Acest lucru lasă portul Surface Connect liber pentru încărcare directă fără a fi nevoie de un Surface Dock 2 și lasă deschis portul USB-A pentru conectarea a ceva ca una dintre alegerile noastre pentru cel mai bun hub USB.

Într-o postare lămuritoare a lui Dan S. Blogul lui Charlton, s-a arătat că conectarea dublelor monitoare 4K prin-C și atingerea ratei de reîmprospătare de 60Hz USB necesită hardware suplimentar sau special suportul nativ DisplayPort1 de la Pro 7.4. Pentru a realiza această configurare, câteva opțiuni.

Sursa: Microsoft

Cea mai ușoară soluție, și probabil că pentru care vor opta pentru majoritatea oamenilor, este adăugarea unui adaptor. Când Pro 7 a fost lansat pentru prima dată, există opțiuni de adaptoare limitate, deși unele cu specificații superioare au devenit disponibile. O versiune Plugable cu două porturi HDMI pare să nu fi venit niciodată pe piață, dar există și alte opțiuni.

Adaptor USB-C 4K Cable Matters este disponibil pentru aproximativ 66 USD și are DisplayPort 1 potrivit.4 Suport Multi-Stream Transport (MST) pentru a gestiona ecrane duble 4K la o rata de reîmprospătare de 60 Hz. Doar conectați-l la portul USB-C al Pro 7 și conectați fiecare monitor extern 4K individual.

Există, de asemenea, opțiunea de a investi într-un monitor care acceptă nativ DP 1.4 MST up (prin DisplayPort sau USB-C) și DP 1.2 sau 1.4 în jos pentru a începe un lanț de margarete. Al doilea monitor trebuie să ruleze doar DP 1.2 sau DP 1.4 pentru a vă conecta înapoi la primul afișaj.

Monitoarele care se pot descurca pe primul loc în acest tip de lanț sunt greu de găsit, mai ales cu o rezoluție 4K, dar PD2700U de 27 inchi de la BenQ se potrivește. Costă aproximativ 500 USD și sunt caracteristice și reproducerea culorilor potrivite pentru lucrările profesionale de design. Re cumpărați pentru a conecta acest monitor la Pro 7, veți avea nevoie de un mic adapter USB-C la DP. Cable Matters are din nou sau opțiune compatibilă pentru aproximativ 18 USD.

Ultimul și cel mai bun

Microsoft Surface Pro 7

Procesoare Intel din a 10-a generație și conectivitate USB-C

Datorită unui port USB-C preluat pentru Mini DisplayPort, nu ar trebui să aveți probleme cu conectarea ecranelor duble 4K la Surface Pro 7.

 • De la 750 USD la Microsoft
 • De la 800 USD la Amazon
 • De la 699 USD la Best Buy

Adaptor dual 4K

Cable Matters Hub USB-C 4K

Adaptor potrivit pentru lucrare

Acest adaptor se conectează la Pro 7 cu USB-C și acceptă două afișaje 4K la sau rata de reîmprospătare de 60 Hz.

 • 66 USD pe Amazon
 • 65 USD la Walmart

Monitor 4K de 27 inchi

BenQ PD2700U

Ecran 4K de calitate profesională

PD2700U de la BenQ acceptă conectarea în lanț, permițându-vă să vă conectați Pro 7 la câteva ecrane cu doar un adapter mic.

 • 500 USD pe Amazon
 • 500 USD la Newegg
 • 500 USD la B&H

Pentru înlănțuire

Adaptor Cable Matters USB-C la DP

Cu acest adaptor accesibil, puteți conecta un monitor DisplayPort la portul USB-C al Pro 7. De acolo, sunteți liber să vă conectați în lanț la un al doilea afișaj.

 • 18 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here