Protocolul Callisto: tot ce trebuie să știți

Sursa: Krafton (captură de ecran)

Una dintre marile dezvăluiri din timpul Game Awards 2020 a vizat un nou joc de groază numit Protocolul Callisto. Venind de la un co-creator Dead Space, a entuziasmat instantaneu fanii de groază cu promisiunea unui succesor spiritual al iubitei francize.

Este încă de-mi în dezvoltare, dar există o mulțime de străluciri din trailerul dezvăluire, precum și din comentariile dezvoltatorilor care lucrează la joc. Iată tot ce trebuie să știți despre Protocolul Callisto.

Sari la:

 • Ce este Protocolul Callisto?
 • Vezi trailerul
 • Povestea, jocul și caracteristicile
 • Pe ce platforme vine?
 • Este plasat în lumea PUBG??
 • Când este data lansării?

Ce este Protocolul Callisto?

Sursa: Krafton (captură de ecran)

Protocolul Callisto este un joc de groază de supraviețuire pentru un singur jucător la persoana a treia. Este dezvoltat de Striking Distance Studios, o subsidiară a Krafton, care deține și PUBG Corp.

Glen Schofield, co-creatorul Dead Space, co-fondatorul Sledgehammer Games și CEO al Striking Distance Studios, a declarat că „Am construit un studio de clasă mondială de dezvoltatori pasionați, care este gata să abordeze din nou unul dintre genurile preferate din toate timpurile. - supraviețuire horror. Ne propunem să facem unul dintre cele mai terifiante jocuri din toate timpurile și așteptăm să împărtășim mai multe despre Protocolul Callisto anul viitor."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Trailerul Protocolului Callisto

Sursa: Krafton (captură de ecran)

Primul trailer pentru Protocolul Callisto a debutat în timpul Game Awards 2020. Îl pot urmări mai jos.

Povestea protocolului Callisto, joc și caracteristici

Sursa: Krafton (captură de ecran)

Nu știm prea multe despre poveste în acest moment, dar Protocolul Callisto este plasat la 300 de ani după evenimentele din restul universului PUBG, sau 2320. Are loc în închisoarea Black Iron, situată pe luna Callisto a lui Jupiter.

Personajul din trailer are un fel de interfață de sănătate diegetică pe gât, care amintește instantaneu modul în care HUD-ul din Dead Space a fost proiectat captivant în jurul personajului. Pe baza remorcii, închisoarea este în dezordine, cu ceva îngrozitor urmărind deținuții. Monstrul are o formă umanoidă și, la o examinare atentă, pare a fi un om infectat. Nu se știe dacă acest lucru este străin sau de origine umană, dar am ghici serios că primul.

Vedem și o figură misterioasă care urmărește un panou de control cu ​​​​camere, posibil directorul închisorii. Între timp, un operator îi spune unei nave numite Charon să înceapă aterizarea, pe care o vedem pe măsura ce remorca se termină. Există, de asemenea, o privire asupra cupolelor care probabil alcătuiesc secțiunea locuibilă a închisorii.

Dintr-un interviu cu Polygon, Schofield a fost atras să folosească luna lui Callisto din cauza decorului, care se teoreticează că prezintă un întreg ocean prins sub o cantitate masivă de gheață.

Știm că jocul este la persoana a treia și aproape sigur va folosi un HUD similar cu cel al Dead Space. Schofield a spus IGN că „grafică este pur și simplu incredibil de uimitoare acum”, în timp ce echipa de dezvoltatori de peste 150 de ani lucrează pentru a face din acest joc cel mai înfricoșător titlu de pe ultima generație de consolă.

Schofield observă, de asemenea, că obiectivul principal al jocului este imersiunea, afirmând că „Încercăm să vă facem să simți cu adevărat că și cum ai fi în acest lume. Chiar dacă ești închis din această închisoare și trebuie să supraviețuiești acestor orori de neconceput."

Pe ce platforme vine Protocolul Callisto?

Sursa: Krafton (captură de ecran)

Protocolul Callisto vine pe „PC și console” fără nicio platformă menționată exact. Acestea sunt spuse, este ușor de presupus că se va lansa pe Xbox Series X, Xbox Series S și PS5.

Protocolul Callisto este plasat în lumea PUBG?

da. Oricât de ciudat sună, Protocolul Callisto este plasat în același univers ca orice alt joc narativ pentru PlayerUnknown's Battlegrounds. Striking Distance Studios, compania care dezvoltă jocul, a fost creată specială pentru a crea jocuri native în universul PUBG. Nu vă îngrijorați prea mult de asta, deoarece este un tip de joc complet diferit.

Când este data de lansare a Protocolului Callisto?

Protocolul Callisto are o fereastră de lansare în 2022, așa că va mai dura ceva timp până să fie gata. O trailer cu bandă roșie va veni pe 17 decembrie, cu mai multe informații care vor fi distribuite pe anul 2021.

Xbox Series X/S

Principal

 • Xbox Series X: Tot ce știm
 • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
 • Lista specificațiilor Xbox Series X
 • Care este data lansării Xbox Series X?
 • Cât costă Xbox Series X?
 • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
 • Cele mai bune căști Xbox Series X

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here