Apelarea tuturor proprietarilor de Lumia 950 XL: Partajați cele mai bune imagini și videoclipuri ale tale!

Fiecare fan al telefonului Windows știe că Lumia 950 XL are o cameră nu ucită. Și fiecare proprietar de Lumia 950 XL știe cât de minunată poate fi camera sa din spate. La Windows Central, suntem mari fani ai telefonului și ne place camera. Aparent, nu suntem singuri, pentru că există oameni pe forumul nostru care promovează shooter-ul digital de pe 950 XL și împărtășesc cele mai bune imagini ale lor.

Revizuirea Microsoft Lumia 950

Să recunoaștem, nu se întâmplă multe în lumea Windows Mobile în aceste zile care să merite sărbătorite. Cu toate acestea, camera de pe 90 XL merită cu siguranță55 atenție.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Indistinctă 20-11-2015 09:32

Să vedem câteva imagini de la noua cameră mare proastă care se află în buzunarul pantalonilor. Camera din spate este un senzor PureView de 20 MP, iluminat pe spate, cu stabilizarea optică a imaginii, focalizare automată cu tastă de captură în două etape, focalizare rapidă și zoom de înaltă rezoluție. Are un bliț natural triplu LED și o dimensiune reală a senzorului 16:9 de 1/2.4". Și înregistrează la rezoluție 4k. Ca să nu mai vorbim de noul și...

Răspuns

Dacă sunteți un fidel Lumia mândru cu un 950 XL în buzunar, săriți pe forumuri, verificați imaginile partajate și încărcați propria dvs. cea mai bună lucrare. Știi că ai cel puțin câteva imagini în aceeași rolă care merită puțină atenție. (Notă: Poate fi necesar să redimensionați fișierele mari pentru a le împinge în firul forumului.)

Pe forumuri: Imagini + Videoclipuri realizate cu Lumia 950 XL

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here