Apelarea tuturor utilizatorilor Alcatel Idol 4S: împărtășiți-vă sfaturile și trucurile!

Idol 4S nu este nou-nouț în acest moment; a fost lansat in noiembrie anul trecut. De fapt, se pare că T-Mobile tocmai a încetat să vândă telefonul. Dar pentru cei care caută o opțiune de calitate și accesibilă pe piața secundară, Idol 4S este una dintre puținele opțiuni viabile astăzi.

Recenzie Alcatel Idol 4S cu Windows 10: o opțiune grozavă la un preț incredibil

Acesta a fost cazul membrului forumului Windows Central Dmd74, un utilizator BlackBerry de lungă durată și încă fidel, care a decis recent să testeze apele Windows-phone cu Idol 4S.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dmd74 04-10-2017 08:57

Așadar, am fost un membru activ pe un site soră, CrackBerry. Mi-am cumpărat primul BlackBerry în 2005 și de atunci sunt un utilizator aproape. Am plecat uneori doar ca să mă întorc. Întotdeauna mi-au plăcut tastaturile mele fizice și construcția BlackBerry. Cu toate acestea, simt că toate acestea se schimbă acum. BlackBerry a abandonat BB10. Prețuitele mele telefoane BB10, cum ar fi Classic și...

Răspuns

Sunteți sau ați fost un utilizator Idol 4S? Dacă da, Dmd74 dorește sfaturile tale, sugestiile, sfaturile, avertismentele și orice altceva ai de împărtășit despre telefon. Există deja o conversație activă pe forumuri, așa că vă rugăm să sari acolo și să contribui cu $0.02.

Mușcând glonțul (pe Idol 4S) și sărind înăuntru

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here