Call of Duty 'Warzone' battle royale se lansează pe 10 martie, oferă joc încrucișat

Sursa: Activision

Ce trebuie sa stii

  • Call of Duty: Modern Warfare este un shooter la prima persoană incredibil de populară de la Activision.
  • Imaginile unui mod numit „Warzone” au plutit de câteva săptămâni.
  • Modul Battle Royale se lansează ca o experiență free-to-play pe 10 martie.
  • Call of Duty: Modern Warfare complet costă 60 USD pe Amazon.

Nu este un secret că Infinity Ward a dezvoltat un mod Battle Royale pentru Call of Duty: Modern Warfare. Cu toate acestea, se pare că se numește „Warzone." Potrivit unui raport al MSPoweruser, "jucătorii versiunii recente actualizate de Modern Warfare au reușit să-și dea drumul prin meniul de clasificare recent adăugat... Jucătorii vor putea să desfășoare un curs de antrenament, să găzduiască o echipă pentru echipe și să se potrivească într-o echipă aleatorie... Warzone a fost, de asemenea, scurs recent printr-o imagine promoțională lansată accidental, care a fost ștearsă prompt."

Astăzi, chiar mai multe detalii despre jocul au apărut pe Twitter. O imagine promoțională a apărut din nou și spunea că titlul este o experiență independentă free-to-play. În primul rând, așa cum era de așteptat, acceptă jocul încrucișat la fel ca Call of Duty: Modern Warfare. În al doilea rând, va fi o experiență de ultima persoană sau ultima echipă. În cele din urmă, hărțile clasice au fost integrate pe harta mai mare, astfel încât să recunoașteți zonele familiare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Chiar acum, am primit confirmarea de la Activision că modul free-to-play va fi lansat pe 10 martie. citi mai jos un fragment din comunicatul de presă.

Call of Duty este pe cale să ofere o nouă experiență de luptă masivă cu Call of Duty: Warzone, gratuit și care schimbă jocul, disponibil mai mult. Warzone este o experiență completă nouă din lumea Call of Duty: Modern Warfare, în care până la 150 de jucători se pot uni cu prietenii și se pot arunca într-o arena masivă de luptă online plină de acțiune non-stop și distracție fără sfârșit. La lansare, jucătorii vor face echipă și vor lupta ca un trio în două moduri epice, care include o nouă interpretare a popularului mod de supraviețuire Battle Royale cu moduri noi și inovatoare de a juca și un mod original complet nou numit Plunder. unde echipele se luptă pentru a colecta cei mai mulți bani din meci.

Ești încântat de Warzone? Îl vei juca? Anunță-ne. arunca o privire la orele de lansare mai jos. Cu toate acestea, se pare că jucătorii nu vor trebui să descarce întregul client Call of Duty: Modern Warfare – adică aproximativ 100 GB – dacă vor să intre.

Proprietarii #ModernWarfare
? - 8:00 PDT
?️ - 10 martie
? - Descărcați dimensiunea 15-22GB
Jucători noi
? - 12:00 PDT
?️ - 10 martie
? - Dimensiunea descărcării 80-100GB

— Call of Duty (@CallofDuty) 9 martie 2020

Uite cine s-a întors!

Call of Duty: Modern Warfare

Căpitanul Price și trabucul lui se întorc

Miza nu a fost niciodată mai mare, deoarece jucătorii asumă rolul de operatori letali de rangul 1 într-o saga plină de viteze care va afecta echilibrul global de putere. Call of Duty: Modern Warfare îi învăluie pe fani într-o narațiune incredibil de crudă, plină de provocări, care aduce o intensitate de neegalat și pune în lumină natură în schimbarea războiului modern.

  • 60 USD pe Amazon

Mai multe jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Îți va dura câteva luni

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii.

  • 45 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here