Detaliile Battle Royale „Warzone” ale Call of Duty ar fi scurs, se lansează pe 10 martie (actualizare)

Sursa: Activision

Ce trebuie sa stii

  • Call of Duty: Modern Warfare este un shooter la prima persoană incredibil de populară de la Activision.
  • Imaginile unui mod numit „Warzone” plutesc în jur.
  • Acesta pare a fi mult așteptatul mod Battle Royale al jocului.
  • Call of Duty: Modern Warfare costă 60 de dolari pe Amazon.

Actualizat 9 martie 2020: Warzone va fi lansat pe 10 martie și se pare că este gratuit pentru toată lumea.

Nu este un secret că Infinity Ward a dezvoltat un mod Battle Royale pentru Call of Duty: Modern Warfare. Cu toate acestea, se pare că se numește „Warzone."

Potrivit unui raport al MSPoweruser, „jucătorii versiunii recente actualizate de Modern Warfare au reușit să-și dea drumul prin meniul clasificat recent adăugat... Jucătorii vor putea să desfășoare un curs de antrenament, să găzduiască o echipă pentru echipe și să se potrivească într-o echipă aleatorie... Warzone a fost, de asemenea, scurs recent printr-o imagine promoțională lansată accidental, care a fost ștearsă prompt."

Call Of Duty Warzone a apărut devreme
- Joc Battle Royale free-to-play/autonom
- Multiplatformă
- 150 de jucători (se poate ajunge la 200)
- Solo/Duo/Trio
- 2 moduri de joc
- Are hărți clasice integrate
- Disponibil foarte curând aparent
Gameplay//t.co/LV1sGdPiEE pic.stare de nervozitate.com/k7HdhWBtfe

— Nibel (@Nibellion) 9 martie 2020

Imaginea promoțională a apariției din nou și se pare că titlul este o experiență free-to-play independentă. Utilizatorul de Twitter „Nibellion” a rezumat ceea ce a fost dezvăluit despre Warzone. În primul rând, așa cum era de așteptat, acceptă jocul încrucișat la fel ca Call of Duty: Modern Warfare. În al doilea rând, va fi o experiență de ultima persoană sau ultima echipă. În cele din urmă, hărțile clasice au fost integrate pe harta mai mare, astfel încât să recunoașteți zonele familiare. Mai multe detalii sunt oferite în tweet.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ca și în cazul oricărei astfel de scurgeri, luați-o cu un grăunte de sare. Din câte știm, ar putea fi un hering roșu menit să nu dea drumul. Acum că pisica a ieșit din geantă, ca să spunem așa, să sperăm că Activision anunță oficial modul și nu oferă o dată concretă de lansare. Este de așteptat să se lanseze mai mult, deoarece există o numărătoare inversă în Call of Duty: Modern Warfare chiar acum.

Uite cine s-a întors!

Call of Duty: Modern Warfare

Căpitanul Price și trabucul lui se întorc

Miza nu a fost niciodată mai mare, deoarece jucătorii asumă rolul de operatori letali de rangul 1 într-o saga plină de viteze care va afecta echilibrul global de putere. Call of Duty: Modern Warfare îi învăluie pe fani într-o narațiune incredibil de crudă, plină de provocări, care aduce o intensitate de neegalat și pune în lumină natură în schimbarea războiului modern.

  • 60 USD pe Amazon

Mai multe jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Îți va dura câteva luni

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii.

  • 45 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here